Monthly Archives: November 2012

Carta Tekanan Darah (Blood Pressure Chart)

Sekarang aku dalam proses untuk mengurangkan tekanan darah. Dah hampir 3 minggu aku bergantung kepada ubat (Amlodipine) yang doktor bagi. So far tekanan darah aku masih lagi ditahap merbahaya. Sekarang tekanan darah aku 143/105, 150/100, 160/84 dan terus meningkat. Entah … Continue reading

Posted in Tips | Tagged , , , , , , , , | 7 Comments

Keywords Durian Crepe Menjadi Perhatian Ramai

Rupanya Durian Crepe memang menjadi bualan ramai sejak dua menjak ni.. fenomena Durian Crepe ni aku tak pastila pula start bila tapi aku sendiri pun terpengaruh dengan gambar kawan-kawan yang di upload kat Facebook lantas aku pun nak cuba sendiri … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , | 10 Comments

Adakah Ini Proses Diet Dan Makanan Berkhasiat?

Gonjrennnggg tul.. Proses Diet Dengan Makan Makanan Berkhasiat la sangaaatttt… semalam aku pergi 1 Utama tengok wayang cerita Rise of the Guardian 3d (thanks tu Nuffnang) , tapi sebelum wayang start aku pi makan dulu isi perut kat Pepper Lunch. … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , | 6 Comments

Tips Elak Bau Busuk

Tengah hari tadi aku pergi servis kereta kat Proton sebab kereta aku dah nazak giler. Dalam duk menunggu tu tangki pundi ni asik nak terkencing je. Jadi aku pun pinjam lah tandas diorang. Tengok dalam tandas ada satu balang arang. … Continue reading

Posted in Tips | Tagged , , , , , | 1 Comment

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

1 Comment

Cara Buat Durian Crepe & Resepi

Sekarang ni kan sana-sini tengok blog tengok facebook tengok twitter diorang semua update padal Durian Crepe ni.. memula dulu rasa pelik gak apa bendalah makanan crepe crepe ni.. sebab sekarang dah jadi fenomena pasal Durian Crepe. Lagilah sekarang musim durian … Continue reading

Posted in OMG | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 19 Comments