BigBang Fan Club Music Video

Yeahhh esok mulalah hari yang paling dinanti-nantikan aku.. Tiket VIP pun dah dapat, blog pun sudah update. Apa lagi tinggal nak pergi berhibur je dengan mereka. Siapa lagi kalau bukan kumpulan terkemuka Korea BigBang lah.. Hari tu sempat aku Google tengok video fan club Music Video dari Samsung ni.. memang best dan menarik lah.

Untuk maklumat lanjut sila ke http://facebook.com/samsungmalaysia dan http://www.samsung.com/my/bigbang untuk maklumat lanjut!

Wow fantastic baby…. hehe aku memang minat sangat dengan lagu-lagu nyanyian BIGBANG ni. Suara mereka unik dan persembahan yang diorang selalu tunjukkan memang bertenaga dan mantap. Antara lagu-lagu lain yang aku suka adalah.

sebenarnya banyak lagi lah.. first time aku minat dan dengar lagu BIGBANG masa diorang dalam rancangan Running Man. Sebelum tu tak kenal tapi selalulah dengar lagu diorang kat Radio. Tapi bila dah tengok kat RM terus minat sampai sekarang.. Walaupun berbahasa Korea dan aku pun tak paham sepatah pun apa yang diorang cakap. Tapi lagu diorang ni unik. Tak percaya dengarlah dulu..

So.. Soo…. okeylah malas nak berceloteh panjang.. kepada korang yang tak dapat tengok konsert diorang jangan risau nanti aku cuba post gambar-gambar diorang masa konsert ye.. sebelum tu apa kata korang cuba Samsung Big Bang’s app kat Facebook ni.. memang cool dan menarik tau apps ni.. rugi siapa yang tak mencubanya..

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *