Orang Kajang Memang Terbaik!

Tiket VIP BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012

dalam Promo oleh

singles dating sites free 20121025-003051.jpg

mobile flirt sites

dating sites free of charge BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012

kuwait free dating sites Annyeonghaseyo, samseong-gwa Nuffnang gamsadeulibnida. imi BigBang konseoteu tikes-eul gajchugo issseubnida.

webcam random chat Maksudnya :- Hello terima kasih Samsung dan Nuffnang. Saya sudah ada tiket konsert BigBang.

Ewah-ewah.. Sejak dua menjak ni asik speaking Korea je. Maklumlah Sabtu ni aku pergi tengok Konsert BigBang. Untunglah dapat tiket VIP. Kalau nak beli sendiri tak mampu. So ucapan sejuta terima kasih kepada Samsung dan Nuffnang sebab beri tiket ni padaku. Siyyoookkkk sangat dapat jumpa BigBang akhirnya.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Cappuccino Ice..

Cappuccino Ice satuuuu…. haha boleh pulak main order kat rumah.. ehem..ehem.. ye
Kembali Ke Atas