Tiket VIP BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012

20121025-003051.jpg

BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012

Annyeonghaseyo, samseong-gwa Nuffnang gamsadeulibnida. imi BigBang konseoteu tikes-eul gajchugo issseubnida.

Maksudnya :- Hello terima kasih Samsung dan Nuffnang. Saya sudah ada tiket konsert BigBang.

Ewah-ewah.. Sejak dua menjak ni asik speaking Korea je. Maklumlah Sabtu ni aku pergi tengok Konsert BigBang. Untunglah dapat tiket VIP. Kalau nak beli sendiri tak mampu. So ucapan sejuta terima kasih kepada Samsung dan Nuffnang sebab beri tiket ni padaku. Siyyoookkkk sangat dapat jumpa BigBang akhirnya.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *