DP Twitter Ning Baizura


20121017-124444.jpg


Terima kasih kepada kak Ning Baizura sebab sudi pakai DP kat Twitter gambar Zaid dan akak masa kita kat Redbox dulu. Terharu sangat. Inilah salah satu tanda terima kasih akak kepada peminatnya. Harap artis lain pun buat macam ni lah. Tanpa peminat siapalah artis tu sendiri kan. Love u so much kak Ning.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *