Orang Kajang Memang Terbaik!

DP Twitter Ning Baizura

dalam Blog oleh

free online dating sites all over the world


20121017-124444.jpg

dejtingsidor för unga


Terima kasih kepada kak Ning Baizura sebab sudi pakai DP kat Twitter gambar Zaid dan akak masa kita kat Redbox dulu. Terharu sangat. Inilah salah satu tanda terima kasih akak kepada peminatnya. Harap artis lain pun buat macam ni lah. Tanpa peminat siapalah artis tu sendiri kan. Love u so much kak Ning.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Jejak Stormtroopers

#Stormtroopers were the elite soldiers of the Galactic Empire. Sebelah tu nak
Kembali Ke Atas