Bayi Dipatuk Ular Cobra (Ophiophagus Hannah)

 

Serius bila tengok video ni rasa seram sejuk satu badan sampai menjerit-jerit aku dibuatnya. Manakan tidak ada ke patut mak bapak budak ni pergi letak kasi main dengan ular Cobra. Rasanya ular Cobra ni dah tak ada bisa kot kalau masih ada bisa sah-sah budak tu dah Inna Lillahi wa inna ilaihi raji’un terus. Peliknya kenapa mak bapak budak ni sanggup biar budak tu main dengan ular cobra ni? tak ada rasa simpati ke kesian ke tengok budak tu kena patuk?.. haiiihhhh malas nak cakap banyak lah korang tengok sendiri video ni.. klik sini kalau nak tengok video http://x.mohdzaid.com/59

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in OMG and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *