NESCAFÉ Dolce Gusto @ Espresso Lab

Sabtu lepas bertempat di Espresso Lab Publika, aku dapat jemputan untuk tengok sendiri dan rasai apakah yang diorang asik sebut Dolce Gusto tu. Memang menarik dan bagi penggemar coffee macam aku ni memang sesuai sangatlah. Event petang tu adalah undangan khas beberapa orang blogger dan semua blogger yang datang dapat free machine pembuat coffee NESCAFÉ Dolce Gusto.

So korang tengok dulu video kat bawah ni, sebab aku akan update secara keseluruhan apakah sebenarnya NESCAFÉ Dolce Gusto ini.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to NESCAFÉ Dolce Gusto @ Espresso Lab

  1. akuzle ayu says:

    beshnyer dpt mender neh pree. ada serbuk2 minuman dier gaks kan?

  2. eyriqazz says:

    wah,syioknya..tak jumpa yuyu n jemah ke bro pi event ni?

  3. Pingback: Nescafe Dolce Gusto : Cara Buat Latte Macchiato, Mocha & Cappuccino | Mohdzaid.com | Aku Cuma Insan Biasa

  4. Mohd Zaid says:

    akuzle ayu > serbuk dia dah tapis kak.. hehe..

  5. Mohd Zaid says:

    eyriqazz > jumpa bro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *