Orang Kajang Memang Terbaik!

NESCAFÉ Dolce Gusto @ Espresso Lab

dalam Promo oleh

duitse datingsite Sabtu lepas bertempat di Espresso Lab Publika, aku dapat jemputan untuk tengok sendiri dan rasai apakah yang diorang asik sebut Dolce Gusto tu. Memang menarik dan bagi penggemar coffee macam aku ni memang sesuai sangatlah. Event petang tu adalah undangan khas beberapa orang blogger dan semua blogger yang datang dapat free machine pembuat coffee NESCAFÉ Dolce Gusto.

best lines for dating sites So korang tengok dulu video kat bawah ni, sebab aku akan update secara keseluruhan apakah sebenarnya NESCAFÉ Dolce Gusto ini.

netdating affære

tchat pour jeune

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Cappuccino Ice..

Cappuccino Ice satuuuu…. haha boleh pulak main order kat rumah.. ehem..ehem.. ye
Kembali Ke Atas