Monthly Archives: October 2012

Tiada Semangat Patriotisma

Gambar sumber Google Image : gmsriaman.blogspot.com Masa kat sekolah rendah dan menengah dulu tiap-tiap pagi mesti ada perhimpunan dan menyanyi lagu kebangsaan Negaraku. Masa itulah semagat patriotisma dikalangan pelajar dan guru-guru melonjak naik. Tapi bila dah kerja ni tak pernah … Continue reading

Posted in OMG | Tagged , , , , | Leave a comment

Cappuccino Ice..

Cappuccino Ice satuuuu…. haha boleh pulak main order kat rumah.. ehem..ehem.. ye memang boleh order pun kat rumah kita.. sebab rumah kita ada Nesface Dolce Gusto sebab tu kita boleh main order je Cappuccino Ice kat rumah.. tak yah lagi … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Samsung & BigBang was a Blast!

Samsung & BigBang was a Blast!.. terbaik.. terhebat.. terbest.. terpesona.. semua ada.. Terima kasih kepada Samsung Malaysia dan Nuffnang Malaysia sebab sudi beri tiket VIP kat aku untuk menyaksikan persembahan hebat dari kumpulan Korea terkemuka dunia BIGBANG. Rasanya ni concert … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

BigBang Fan Club Music Video

Yeahhh esok mulalah hari yang paling dinanti-nantikan aku.. Tiket VIP pun dah dapat, blog pun sudah update. Apa lagi tinggal nak pergi berhibur je dengan mereka. Siapa lagi kalau bukan kumpulan terkemuka Korea BigBang lah.. Hari tu sempat aku Google … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , | Leave a comment

Tiket VIP BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012

BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012 Annyeonghaseyo, samseong-gwa Nuffnang gamsadeulibnida. imi BigBang konseoteu tikes-eul gajchugo issseubnida. Maksudnya :- Hello terima kasih Samsung dan Nuffnang. Saya sudah ada tiket konsert BigBang. Ewah-ewah.. Sejak dua menjak ni asik speaking Korea je. Maklumlah Sabtu … Continue reading

Posted in Promo | Tagged | Leave a comment

Nescafe Dolce Gusto : Cara Buat Latte Macchiato, Mocha & Cappuccino

  Terbaik dari ladang. Nescafe Dolce Gusto telah pun sampai ke pasaran Malaysia. Aku pun dah dapat menikmati segelas coffee segar setiap hari dari Nescafe Dolce Gusto ni. So korang semua dah baca blog post aku pasal Buka Kotak (Unboxing) … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 8 Comments