Selepas 5 Hari Menggunakan Aplikasi NuffnangX


20120922-163919.jpg

Alhamdulillah lepas 5 hari menggunakan live version NuffnangX blog aku bertambah-tambah UV. Itulah penangan NuffnangX bukan setakat boleh share blog kat komuniti blogger tapi dalam masa yang sama boleh juga dapat kenalan diseluruh dunia.

Sampai hari ni dah ada 12 blogger yang follow blog aku di NuffnangX dan aku target dapat 100 blogger yang follow dalam masa sebulan ni. So kepada blogger yang nak tambahkan UV blog boleh la cuba NuffnangX ni.

Untuk info boleh masuk website http://www.nuffnangx.com dan register blog korang kat sana. Yang aku dengar jumpah follower paling ramai boleh menang duit USD10k banyak tuh. Ayuh cuba jangan tak cuba.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Iklan and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Selepas 5 Hari Menggunakan Aplikasi NuffnangX

  1. fazrol says:

    aku tak reti pakai laa… he he he..

  2. fazrol says:

    aku tak reti pakai laa… he he he..

  3. Mohd Zaid says:

    fazrol > tak pe bro pelan-pelan nanti reti la tu hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *