Orang Kajang Memang Terbaik!

Feedback Aduan – Burger Bakar Abang Burn

dalam Macam-Macam oleh

site de rencontres gratuites pour les hommes

top rated dating apps Kalau ada yang dah baca complain aku semalam kat blog ni tentang service dan kualiti burger bakar Abang Burn ni kat sini Kecewa Dengan Burger Bakar Abang Burn. Hari ni abang Burn sendiri dah reply kat mesej dan dia minta maaf tentang kejadian yang menimpa aku tu. Alhamdulillah at least dia akur dengan service yang staff dia berikan tak menepati piawaian dan standard sebenar.

online dating directory Ini balasan mesej Abang Burn kat blog aku :-

kvinde søger mand I Jyllinge

women like married men Baguslah ada feedback yang baik macam ni. Semoga business Burger Bakar Abang Burn terus maju jaya dan saya harap kes macam ni tak berulang lagi di masa hadapan demi menjaga kualiti dan nama baik Burger Bakar Abang Burn.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

  1. akum abg,sy baru pergi mkn di stall cawangan abg yg ke-9 di seksyen13 shah alam
    memang terbaik.walaupun baru beroperasi tapi staf2 yg
    bekerja di situ sgt friendly..servis pun cepat dan rasa pun sama seperti di ampang.
    saya harap klau dikekalkan mcm ni cwangan ini akan lebih maju.insyallah.

  2. azman zulkifly > baguslah.. tak semua staffnya teruk.. ok la kalau layanan dan mutu kualiti dia bagus kat tempat awak pergi tu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas