Nuffnangx – Aplikasi Terbaik Untuk Blogger


20120918-085411.jpg


Aku tak sabar nak tunggu lagi 4 jam untuk pelancaran sesuatu yang bakal hangat dan meletop untuk semua blogger. Hampir dua minggu aku dan antara 20 blogger terpilih untuk mengguna pakai dan mencuba aplikasi Nuffnangx ni dan ternyata ianya adalah satu aplikasi yang paling hebat aku pernah gunakan.

Opsss aku tak leh nak cakap apa-apa lagi. Korang tunggu la jam 12 tengah hari nanti ye. Apa yang aku nak bocorkan sikit. Nuffnangx ni turut menyediakan aplikasi untuk pengguna iPhone dan Android. Apps tu boleh dimuat turun secara percuma.

So jangan lupa masuk http://x.nuffnangx.com/ jam 12pm nanti.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Iklan and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Nuffnangx – Aplikasi Terbaik Untuk Blogger

  1. ejam says:

    tengah sabar menanti gak ni, dok tgk countdown tujer dr td…hehe

  2. ejam says:

    tengah sabar menanti gak ni, dok tgk countdown tujer dr td…hehe

  3. kartikel.com says:

    wah, pebenda tu 🙂

  4. Myvitrd says:

    aku dah tengok tadi.. menarik juga bro.. mudah untuk aku tengok udate terkini dari blog kawan2.. balik nak test install dekat smartphone pulak.. hehehe

  5. lewisd0tmy says:

    Nak tau juga pasal niffnangx ni, ada apps utk iphone dan Samsung

  6. Mohd Zaid Othman says:

    sekarang sudah live .. boleh masuk http://www.nuffnangx.com 🙂

  7. Mohd Zaid says:

    ejam > bro sekarang dah boleh masuk website diorang.. http://www.nuffnangx.com/ dan boleh download apps iphone atau android..

  8. Mohd Zaid says:

    ejam > bro sekarang dah boleh masuk website diorang.. http://www.nuffnangx.com/ dan boleh download apps iphone atau android..

  9. Mohd Zaid says:

    kartikel.com > salam, saudara boleh masuk website rasmi Nuffnangx.com untuk info 🙂

  10. Mohd Zaid says:

    kartikel.com > salam, saudara boleh masuk website rasmi Nuffnangx.com untuk info 🙂

  11. Mohd Zaid says:

    Myvitrd > cuba jangan tak cuba bro hihi..

  12. Mohd Zaid says:

    Myvitrd > cuba jangan tak cuba bro hihi..

  13. Mohd Zaid says:

    lewisd0tmy > boleh masuk website mereka untuk info dan download apps disana. percuma.

  14. Mohd Zaid says:

    lewisd0tmy > boleh masuk website mereka untuk info dan download apps disana. percuma.

  15. Name says:

    Tak boleh masuk asyik kena tendang

  16. shafw4n says:

    sempoi..buat kelab nuffnangx..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *