Aku Insan Biasa

Nuffnangx – Aplikasi Terbaik Untuk Blogger

dalam Iklan oleh


20120918-085411.jpg


Aku tak sabar nak tunggu lagi 4 jam untuk pelancaran sesuatu yang bakal hangat dan meletop untuk semua blogger. Hampir dua minggu aku dan antara 20 blogger terpilih untuk mengguna pakai dan mencuba aplikasi Nuffnangx ni dan ternyata ianya adalah satu aplikasi yang paling hebat aku pernah gunakan.

Opsss aku tak leh nak cakap apa-apa lagi. Korang tunggu la jam 12 tengah hari nanti ye. Apa yang aku nak bocorkan sikit. Nuffnangx ni turut menyediakan aplikasi untuk pengguna iPhone dan Android. Apps tu boleh dimuat turun secara percuma.

So jangan lupa masuk http://x.nuffnangx.com/ jam 12pm nanti.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

16 Comments

  1. aku dah tengok tadi.. menarik juga bro.. mudah untuk aku tengok udate terkini dari blog kawan2.. balik nak test install dekat smartphone pulak.. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas