Orang Kajang Memang Terbaik!

Senheng’s 23rd Anniversary Real Power

dalam Sponsored Post oleh

Orang cakap tanpa hiburan tak meriahlah dunia ni. Tanpa TV tak hiduplah suasana. Betul gak sebenarnya cakap orang tu maklumlah sejak rumah aku banjir rumah aku dah tak ada tv sebab rosak. Alhamdulillah hasil dari blogging dapatlah rezeki sikit bulan ni dan dah lama mengidam sangat nak pakai Smart TV yang boleh connect dengan internet tu.

Sekarang ni dunia dah canggih tak ada lagi orang pakai tv yang besar gedabak tuh sekarang ni semua dah pakai rencontre gratuit non payant Slim TV (LCD, LED, 3D, Plasma, Smart TV). Jadi dengan rasa bangganya hari ni aku ajak keluarga aku pergi cari TV baru kat smeknamn dejtingsajt senQ di One Utama, Bandar Utama.

Terus terang aku cakap sebelum ni boleh dikatakan kesemua perkakasan dan barang elektronik dalam rumah aku di beli di senQ. Kat senQ ni sememangnya banyak pilihan yang boleh dibuat dan harganya juga memang berbaloi dan murah serta barang yang di jual berkualiti dan penuhi citarasa pembeli.

Memang langkah kanan aku ke senQ hari ni sebab aku dapat tahu bahawa annunci incontri savona senQ dan Senheng sekarang sedang mengadakan promosi online dating chat free 23rd Anniversary. Jadi banyak model TV berjenama di jual dengan potongan harga yang lumayan disamping tawaran hadiah yang menarik kepada pembeli.

Serius aku terpesona kejap tengok model-model display Slim TV kat senQ ni dan masa kedatangan aku, aku dilayan dengan mesra oleh seorang wakil jualan senQ yang peramah ni. Bagus juga ada wakil jualan yang menerangkan serba sedikit tentang promosi dan spesifikasi tv yang sesuai dengan budget yang aku ada. Menurut wakil jualan disini kalau nak pilih TV mestilah sesuai dengan kedudukan ruang tempat kita nak letak tv tu. Kalau ruang kecil jangan pula beli tv yang besar sangat dan kalau ruang tamu yang luas sesuailah kalau beli TV 40 – 60 inci atau 3D Led TV.

Menurut wakil jualan ini sekarang di senQ mereka sedang menawarkan promosi beautiful people dating website 23rd Anniversary dengan potongan harga hebat untuk model-model terpilih. Jadi kalau datang ke sini boleh semak sendiri harganya yang cukup murah.

Yang bestnya di senQ aku boleh pakai Kad Ahli Plus One yang aku beli dengan harga RM12 setahun. Keistimewaan Kad Ahli Plus One ini pelanggan dapat 1 tahun perlindungan ekstra (Warranty) di atas jaminan pembelian, dapat harga istimewa bagi kebanyakan produk, pengumpulan mata ganjaran, promosi dan tawaran eksklusif yang diadakan tiga kali setahun, perkhidmatan penghantaran percuma dengan setiap pembelian melebihi RM500 seluruh negara.

Pelanggan juga boleh pilih untuk dapatkan program senQ’s V-care untuk produk yang dibeli. Kelebihan V-Care Program ini pelanggan dapat tambahan lanjutan jaminan keselamatan (Warranty) dan one to one exchange untuk perkakasan kecil serta banyak keistimewaan yang lain.

SAMSUNG 43″ Plasma TV model PS43E491 ini berharga RM 1,999.00 (Normal Price) dan di senQ harganya selepas diskaun ialah RM 1,699.00 (Member Price). Memang terbaik dapat penjimatan sehingga RM300, sangat berbaloi. Mengidam gak nak pakai TV ni sebab harganya murah dan berkemampuan dengan budget yang aku ada.

SAM-PS43E491
Normal Price  :  RM 1,999.00
Member Price  :  RM 1,699.00
  • 3D, Resolution: 1024 x 768 pixels,
  • 600Hz Subfield Motion,
  • ConnectShare™ (USB2.0) – Movie,
  • HDMI x2,
  • Digital Noise Filter,
  • Real Black Filter,
  • Screen Burn Protection

Sony Internet TV 46″ ni pun jadi pujaan hati aku, di senQ harga asal RM3799.00 dan lepas diskaun untuk ahli harganya RM3699.00 dan dapat hadiah percuma seperti Spiderman Movie Collection dan Wireless LAN Adaptor. So kalau aku beli TV ni boleh la surf internet dan update blog dengan selesa kan?..

SNY-KDL46EX650
Normal Price  :  RM 3,799.00
Member Price  :  RM 3,699.00
  • Full HD
  • Resolution: 1920 x 1080 pixels
  • X-Reality picture engine
  • USB 2.0
  • USB x 2
  • HDMI x 4
  • Wifi
  • Skype Ready

SNY-KDL40HX750
Normal Price  :  RM 3,999.00
Member Price  :  RM 3,899.00
  • Full HD
  • X-Reality™ Picture Engine
  • Motionflow™ XR 400
  • 4X High Speed 3D Panel
  • Wi-Fi Integrated
  • HDMI x 4
  • USB 2.0 x 2

Harga eksklusif untuk pelanggan senQ, Samsung 3D LED TV 40″ ini cuma RM1999.00 sahaja. Siap ada hadiah percuma 4 x 3D Glasses. Memang murahkan? jadi jom serbu senQ hari ni juga haha..

UA40EH6030
Member Price  :  RM 1,999.00

Dalam aku sedang mencari TV baru untuk rumah aku, sempat jugak mak dan anak buah aku try Smart TV Samsung ni. Boleh tahan gak Smart TV ni kan? nasib baik harganya murah dekat senQ ni. Sesiapa pun boleh beli..

Jurujual senQ ni memang ramah mulut sampai aku tak tahu nak pilih yang mana sebab semuanya murah di senQ ni.

Sebenarnya banyak lagi produk yang di jual di senQ ni. Datang lah tengok sendiri lagi-lagi sekarang sedang ada promotion 23rd Anniversary ni so boleh datang mana-mana cawangan Senheng dan senQ di Malaysia untuk rebut peluang keemasan ni. Terima kasih kepada senQ kerana selalu menjimatkan pembelanjaan harian aku. Disamping dapat TV baru boleh juga simpan duit untuk masa depan. Murah.. murah… Feel it! Test it! ..

Oh ye sebelum aku lupa, sekarang ni pun senQ sedang menjalankan peraduan senQ Snap & Win Contest bermula dari 1 Sept – 30 Nov 2012. Kalau berminat bolehlah Like Facebook https://www.facebook.com/senQDigitalStation dan join apps https://apps.facebook.com/senQ_snapnwin. Peraduannya sangatlah mudah, pergi kemana-mana cawangan senQ berhampiran dan cari shooting board pemain Badminton dan ambil gambar dengan gaya yang paling menarik. Kemudian upload gambar di apps https://apps.facebook.com/senQ_snapnwin. Invite kawan dan minta mereka vote gambar anda. Hadiah yang ditawarkan adalah Samsung Galaxy Tab 2 10.1 untuk dimenangi.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas