Blogger Mulut Busuk

20120909-002246.jpg

Serius aku dah lali dengan perangai seorang blogger ni yang sangatlah busuk mulut. Maksud mulut busuk kat sini bukan sebab mulut dia berbau tapi mulut dia tahap celupar dan suka mengaibkan orang.

Siapa yang tak kenal dengan blogger mulut busuk tu. Luaran nampak je cantik, manis, bertudung, anggun, muslimah tapi hati manusia ni dah berbangkai berulat.

Memang aku marah dengan blogger mulut busuk ni. Suka bercerita benda yang tak betul pasal diri aku. Memfitnah tak tentu pasal. Walaupun aku dah lama kenal dia tapi sedikit pun aku tak ada respect

Aku harap sangat blogger mulut busuk tu insaf dan berdoa pada Allah supaya mendapat hidayah. Hentikan lah bercerita benda-benda yang tak elok pasal aku kat orang lain. Aku percaya orang yang mendengar fitnah kau tu pun boleh menilai diri kau tu macam mana punya orang.

Allah maha adil. Sekali kau cerita keburukan aku 100 kali tuhan balas balik. Tapi tak pe aku doakan supaya kau cepat sembuh dari sakit mental kau dan cepat-cepatlah bertaubat sebelum terlambat.

Ps : Jangan tanya aku siapa., soon korang tau sendiri lah siapa dia kalau dia betul-betul tak puas hati dengan aku sure dia akan bercerita benda tak baik aku kat korang..

Sure kroni-kroni mulut busuk tu akan panjangkan cerita. Whateverr lah.. Janji diorang bahagia sesama sendiri. Aku tak pernah pun kacau periuk nasik korang so tak perlulah korang nak sebok hal aku lagi.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Blogger Mulut Busuk

  1. myvitrd says:

    biasalah tu bro.. mulut tempayan senang ditutup .. mulut org ni faham jelah.. sabar jelh ye bro

  2. Alice says:

    Sabar lah… Kat mana2 pun mesti ada ujian mcm ni.. Berdoa byk2 .. Sabar… Org yg bersabar tu murah rezeki tau… Jgn tiru org lain.. Kita kena ingat …hukum karma… Apa yg kita buat akan balik kat kita juga..

  3. fazrol says:

    Aku tak faham, ada juga yang camni…
    betul kata myvitrd tue bro…

  4. TianChad says:

    Just ignore them. Haters gonna hate =) Spend the time on improving self is a lot better than hating someone ~ After a while you will see him/her remain stagnant at that stage but you have growth and do better day by day! Cheers! Stay positive!

  5. eyriqazz says:

    That’s life bro..setuju ngan kata tianchad….manusia pelbagai ragam…move on n ignore je….

  6. Mohd Zaid says:

    myvitrd > hihi memang sabar je bro.. saya tulis ni pun sebab nak bagi orang lain beringat sebelum si mulut tempayan ni pergi jaja cerita buruk saya kat orang lain.

  7. Mohd Zaid says:

    Alice > aku memang tunggu hukum karma tu alice.. tuhan sekarang bayar cash je..

  8. Mohd Zaid says:

    fazrol > memang ada orang cam ni bro.. hati manusia bila ada hasad dengki tu cam tu la jadinya..

  9. Mohd Zaid says:

    matjoe > thanks bro 🙂

  10. Mohd Zaid says:

    TianChad > thanks bro TC .. ya next time i akan ignore je dia.. 🙂

  11. Mohd Zaid says:

    eyriqazz > thanks bro eyriqazz .. zaid akan ikut nasihat bro dan bro TC .. korang my sifoo 🙂

  12. I believe everything posted was very reasonable.
    However, what about this? what if you wrote a catchier title?
    I am not suggesting your content is not good., but suppose you added a
    title to maybe get people’s attention? I mean Blogger Mulut Busuk |
    Mohdzaid is a little vanilla. You might look at Yahoo’s front page and watch how they write article titles to grab viewers interested.

    You might add a video or a pic or two to
    grab people interested about what you’ve written. In my opinion, it would make your posts a little bit
    more interesting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *