8 Responses to Percutian Ke Legoland Malaysia – Apa Yang Perlu Legoland Malaysia Perbaiki?

  1. Merryn says:

    Betul tu. Macam USS pun, panas giler waktu beratur. Dah iklim kita ni panas kan, apa kan daya. Tapi memang elok jugak kalau ada canopy dan air-cond!!!

  2. Mohd Zaid says:

    Merryn > at least USS pun tempat menunggu Q dia ada aircond untuk show 4d 🙂

  3. Fadzmie says:

    Tengok dari gambar, macam dah boleh tahu macam mana panasnya kat situ. Memang kena buat khemah banyak-banyak lah kot, kalau nak orang rasa lebih puas hati. Hehe.

  4. hurmmm…. kena tunggu tahun depan la kot time….pokok semua nak membesar….hehehehe

  5. yusri says:

    area sana memang panas sikit sebab pokok-pokok masih kecik…tak boleh nak redupkan cuaca yang panas.

  6. Mohd Zaid says:

    Fadzmie > tu lah harap nanti diorang akan pasang khemah banyak la bila dah pulang modal haha..

  7. Mohd Zaid says:

    hazman aka species1980 > hihi thn depan baru bukak water theme park.. nanti baru best..

  8. Mohd Zaid says:

    yusri > harap tahun depan ok sikit la.. pokok pun dah membesar sikit.. dan harap diorang letak canopy ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *