Orang Kajang Memang Terbaik!

Percutian Ke Legoland Malaysia – Apa Yang Perlu Legoland Malaysia Perbaiki?

dalam Percutian oleh

dejtingsajt body

couples seeking women in Werribee Apa Yang Perlu Legoland Malaysia Perbaiki? Sebelum aku mengulas apa yang perlu Legoland Malaysia perbaiki aku lebih suka ceritakan apa yang bagus dari mereka. Tahniah Legoland Malaysia kerana menyediakan perkhidmatan dan service yang sangat cekap dan pantas selain pekerjanya yang sopan santun dan sentiasa membantu pengunjung tak kira susah atau senang didalam taman tema tersebut.

site de rencontre catholique avis

incontri per amicizia Apa yang bagusnya Legoland

webcam random chat 1. Menyediakan kaunter tiket yang banyak. Jadi bila kaunter semua dibuka tak lah pelanggan beratur panjang untuk beli tiket.

2. Semua staff tak kira lelaki dan perempuan semuanya baik dan sopan santun. Setiap kali nak naik sesuatu permainan tu staff mereka mesti tepuk tangan. Rasanya itu adalah trademark Legoland kot untuk meningkatkan lagi mutu layanan pelanggan

3. Mempunyai kemudahan tandas yang bersih, surau yang bersih, dan kawasan taman tema pun bersih. Mungkin baru lagi kot tapi aku percaya kualiti dan kebersihan taman tema ini akan dijaga sampai bila-bila.

4. Menyediakan persembahan dan hiburan contohnya badut. At least boleh tarik minat kanak-kanak dan dewasa.

Apa Yang Perlu Legoland Malaysia Perbaiki

1. Malaysia adalah sebuah negara yang mempunyai cuaca beriklim panas dan hujan. Jadi aku amatlah berharap Legoland Malaysia dapat menyediakan canopy/bumbung didalam taman tema terutamanya di kawasan Miniland. Hampir bermandi peluh aku seharian disana kerana cuaca yang amat panas dan pokok-pokok yang di tanam pun belum capai usia matang untuk menjadi teduhan matahari.

2. Sediakan rak kasut dan rak tempat letak beg di bahagian roller coaster The Dragon. Kerana pengunjung yang nak bermain permainan ni especially yang datang couple susah nak letak barang mereka. Lebih menarik kalau pihak Legoland Malaysia dapat sediakan kemudahan Locker disetiap kawasan supaya barang berharga dapat disimpan dengan selamat.

3. Dapat sediakan water cooler disetiap tempat terutamanya di Queue lines. Kalau barisan panjang boleh jugaklah minum air sejuk dulu untuk menghilangkan dahaga.

4. Tempat duduk (kerusi) sangat kurang disini. Ada sesetengah tempat permainan ibu bapa terpaksa berdiri menunggu anak mereka untuk bermain. Jadi amat sukar kalau untuk ibu bapa nak merehatkan kaki yang lenguh.

5. Menyediakan laluan berhawa dingin (aircond) disetiap Q Lines yang ada terutama di Lego Studios dan Duplo Playtown. Rasanya Lego Studios memang ramai orang nak tunggu show 4D dia yang menarik.

6. Letak papan tanda (nama model) Lego di Miniland. Sebab orang macam aku ni atau orang luar negara nak tahu gak apakah nama model figura lego dalam taman Miniland tu..

Rasanya mungkin terlalu awal untuk aku komen baik dan yang perlu diperbaiki di Legoland Malaysia ni sebab taman tema ni pun belum buka lagi. Tapi sebagai seorang yang agak awal merasa kemeriahan disini tak salah kot aku bagi pendapat yang baik. At least kalau diorang baca diorang boleh perbaiki apa yang tak bagus tu 🙂

 

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

8 Comments

  1. Betul tu. Macam USS pun, panas giler waktu beratur. Dah iklim kita ni panas kan, apa kan daya. Tapi memang elok jugak kalau ada canopy dan air-cond!!!

  2. Tengok dari gambar, macam dah boleh tahu macam mana panasnya kat situ. Memang kena buat khemah banyak-banyak lah kot, kalau nak orang rasa lebih puas hati. Hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas