Monthly Archives: September 2012

Salah Nombor

Pernah tak korang tersalah dail nombor masa nak call orang? Mesti pernah kan? So kalau dah salah nombor tu apa lagi kekadang terus letak, kekadang kita minta maaf sebab dah tersalah dail. Macam aku sendiri kerja kat bahagian customer service … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , | 3 Comments

Teks Ucapan Perdana Menteri Budget 2013

Rasanya semua rakyat Malaysia berpuas hati lepas mendengar pembentangan Budget 2013 oleh Perdana Menteri YAB Dato’ Sri Mohd Najib Tun Haji Abdul Rasak siang tadi. Ternyata pembentangan kali ini mendapat respon positif dikalangan Masyarakat lebih-lebih lagi bagi mereka yang berpendapatan … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | 645 Comments

Muka Dipenuhi Cacing Halus

Video : Muka Dipenuhi Cacing Halus. Lihat video dimana muka pesakit ini dengan tiba-tiba keluar sejenis cacing halus.  Rasanya pesakit ni tengah buat rawatan resdung kot? bila tengok video ni dengar suara orang Melayu Malaysia tengah sapu ubat kat muka … Continue reading

Posted in OMG | Tagged , , , , | 37 Comments

Mulia Sangat Ke Perempuan Ni?

Baca email dari seorang insan yang mulia bernama Pn. Zanzila ni dulu.. Assalamualaikum, Saya adalah seorang insan yang mulia yang tidak dikenali tetapi saya hendak mencari seseorang yang boleh dipercayai untuk mengendalikan sebidang hartanah saya untuk didermakan kepada persatuan Barah … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , | 11 Comments

Curi Nombor PIN Topup

Nak share satu cerita ni. Korang pun rasanya tahu kan aku kerja bahagian helpdesk kat satu syarikat 24 jam terkemuka di Malaysia ni. Pernah satu ketika tu aku dapat banyak call complain nombor topup yang customer beli tak dapat digunakan. … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , | 8 Comments

Nak Beli iPhone 5 Atau Samsung Galaxy S3?

Baca edisi mobile di : http://www.nuffnangx.com/l/WbHB22B Sejak dua menjak ni terbayang-bayang nak beli smartphone baru. Sekarang ni aku masih lagi pakai iPhone 3GS yang boleh dikatakan sudah ketinggalan zaman tuh. Al-maklumlah bukan orang kaya untuk tukar handphone selalu. Dalam fikiran … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , | 8 Comments