Kan Seronok Kalau Kampung Jauh

dalam Diriku oleh

kvinna söker par i Blekinge Tiap-tiap Aidilfitri mesti beraya kat KL dan Kajang. Jarak antara rumah aku dan rumah nenek cuma 10minit perjalanan. Masa kecik dulu selalu berangan dapat beraya jauh macam orang lain. Sebelum raya dah beli tiket bus tiket keretapi tiket kapal terbang ada sampai tak ada tiket nak balik kampung. Tapi orang macam aku ni tak perlu kesah semua tu sebab time hari raya jalan kat KL ni lengang rasa boleh bergolek-golek lagi atas jalan raya.

chat online free adult Sungguh pun seronok beraya di kampung walaupun dekat tapi terdetik kat hati sanubari ni nak beraya jauh di kampung halaman yang ada anak sungai ada sawah bendang ada gunung ganang. Kan seronok kalau ada semua tu kat KL dan Kajang.

site de rencontre celibataire pof com 100 gratuit Aku harap satu hari nanti aku dapatlah orang rumah yang duduk jauh. Haha dah ada pun pilihan dihati nun jauh di Sabah sana. Kalau confirm tiap-tiap tahun aku 3 kali raya haha.. Jangan nanti bila dah confirm aku pulak yang berat nak balik kampung sudah. Ye lah kan kampung jauh nak kena fikir pasal kapal terbang lagi. Kalau Sabah tu boleh naik kereta atau kapal laut ok lagi.

gratis dating forum Apa-apa pun aku gembira sangat dapat beraya disini. Walaupun dekat tapi meriah. Masih ada nenek ni aku akan sentiasa ziarah dia. Cayang nenek..

couples seeking couples in Taree Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*