Chocolate Chip Cookie Kak Ina KL

Akhirnya tertunailah hasrat dihati apabila Chocolate Chip Cookie yang ditempah khas dari Kak Ina KL sampai ketangan aku. Memang kalau boleh tiap-tiap tahun hari raya nak order cookie kak ina ni sebab rasanya yang sedap dan terbaik. Masuk tahun ni tahun kedua aku order, thanks ye kak ina sebab sudi ambil tempahan saya dan sudi hantar sampai ke office.

Semoga biz kak ina bertambah maju jaya dan saya doakan semoga kesihatan akak dan keluarga dalam keadaan baik-baik. Selamat hari raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Chocolate Chip Cookie Kak Ina KL

  1. kak ina kl says:

    terima kasih sudi membeli setiap tahun kukis akak..

  2. myvitrd says:

    wah zaid pun order jugalah.. Aku dah habis satu balang aku kerjakan semalam..he3

  3. sharinginfoz says:

    memang sedap, selamat hari raya

  4. Mohd Zaid says:

    Kak ina > sama-sama kak.. Biskut akak laris dimakan dalam masa sehari hihi. Insyaallah thn depan zaid order lagi

  5. Mohd Zaid says:

    Myvitrd > yup aku pun order gak.. Insyaallah tiap2 thn akan order biskut kak ina kl.. Sedap kan

  6. Mohd Zaid says:

    Sharinginfoz > mmg sdap bro.. Btw selamat hari raya kembali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *