Orang Kajang Memang Terbaik!

Rezeki Duit Raya Dari Astro Radio

dalam Diriku oleh

welke gratis datingsite is goed

20120813-183616.jpg

teen chatting sites

a free dating website Alhamdulillah rezeki anak anak. Haha ye la rezeki anak tekak ni la. Petang tadi pegi Astro sebab nak ambik hadiah yang aku menang masa contest Horlicks hari tu. Tak sangka pulak aku hanya buat ucapan biasa je tapi dah nama rezeki dari ucapan biasa tu menang gak hamper bernilai RM300 dan duit cash RM100.

date no Boleh la aku beli baju raya lepas ni. Dan kalau yang nak beraya ke rumah aku nanti aku sajikan minuman khasiat Horlicks kat korang sebab dapat berpeket-peket dalam hamper tuh.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas