Orang Kajang Memang Terbaik!

Rezeki Duit Raya Dari Astro Radio

dalam Diriku oleh

cviky na větší poprsí

20120813-183616.jpg

chatrooms ohne registrierung

app single in zona Alhamdulillah rezeki anak anak. Haha ye la rezeki anak tekak ni la. Petang tadi pegi Astro sebab nak ambik hadiah yang aku menang masa contest Horlicks hari tu. Tak sangka pulak aku hanya buat ucapan biasa je tapi dah nama rezeki dari ucapan biasa tu menang gak hamper bernilai RM300 dan duit cash RM100.

weibliche hormone zur brustvergrößerung Boleh la aku beli baju raya lepas ni. Dan kalau yang nak beraya ke rumah aku nanti aku sajikan minuman khasiat Horlicks kat korang sebab dapat berpeket-peket dalam hamper tuh.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

MONOLOG HATI : #0005

“Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi
Placeholder

MONOLOG HATI : #0003

“Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change
Placeholder

MONOLOG HATI : #0002

“Aku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahu”
Placeholder

MONOLOG HATI : #0001

Percintaan ada kalanya merumitkan. Bukan kerana tak ada manisnya dalam percintaan tu
Kembali Ke Atas