Facebook Viral – 3 Apps Terbaru

Sebelum nak cerita panjang aku nak minta maaf dulu kat semua pembaca blog ni sebab 2-3 hari ni blog ni dalam proses pemindahan ke server yang baru. Sekarang ni tinggal nak kemas kini kepada fungsi Cloudflare je tapi tu nanti-nanti lah buat. Hoho hurray sekarang blog ni dah ada fungsi https (SSL Certificate) alasan aku beli SSL ni sebab nak cuba program Viral Facebook.

Aku tak beli pun script Viral Facebook ni sebab harganya agak mahal. Buat viral apps ni pun saja-saja je tujuan nak belajar coding facebook dan php. Jadi aku pun search la Google berminggu-minggu belajar cam ne sebenarnya nak buat Viral ni. Sampai sekarang sebenarnya masih blur lagi tapi Alhamdulillah sekarang dah 3 apps aku berjaya install kat Fanpage Facebook aku dan fanpage adik aku.. so korang trylah dulu 3 apps ni sebab aku tengah buat yang lain pulak.. kalau ok bagi tau.. kalau tak ok pun bagi tau.. kalau ada cadangan pun bagi tau ye..

Apps 1 – Ucapan Kad Raya : https://www.facebook.com/pages/MohdZaidcom/341257750422?sk=app_435599166485498

Apps 2 – Berapa Ringgit Duit Raya : https://www.facebook.com/pages/MohdZaidcom/341257750422?sk=app_340336439388129

Apps 3 = Berhari Raya Bersama Pemain Bola Sepak : https://www.facebook.com/pages/Uzairothmancom/142539885826171?sk=app_201459831602

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com