Duit Raya RM400

Haha dah macam skim cepat kaya pulak kan show gambar pegang duit.. hahaha.. tapi ni bukan skim cepat kaya or whatever ye ni saja nak tayang yang aku baru tukar duit baru RM400 untuk buat duit raya tahun ni. Alhamdulillah rezeki masyuk so boleh la bagi angpow. Tapi duit raya ni untuk anak buah aku je yang lain tu gi pintak kat mak aku haha.. sebab aku belum kawin nak bagi duit raya memang tak layak lah.

So korang tahun ni berapa ratus peruntukkan duit raya nak bagi kat kengkawan? jangan la kedekut sangat raya tahun ni.. kalau ada rezeki lebih tu sama-samalah kita sharing.. bak kata bro Denaihati (Hidup Untuk Memberi) tak gitu.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com