Duit Raya RM400

Haha dah macam skim cepat kaya pulak kan show gambar pegang duit.. hahaha.. tapi ni bukan skim cepat kaya or whatever ye ni saja nak tayang yang aku baru tukar duit baru RM400 untuk buat duit raya tahun ni. Alhamdulillah rezeki masyuk so boleh la bagi angpow. Tapi duit raya ni untuk anak buah aku je yang lain tu gi pintak kat mak aku haha.. sebab aku belum kawin nak bagi duit raya memang tak layak lah.

So korang tahun ni berapa ratus peruntukkan duit raya nak bagi kat kengkawan? jangan la kedekut sangat raya tahun ni.. kalau ada rezeki lebih tu sama-samalah kita sharing.. bak kata bro Denaihati (Hidup Untuk Memberi) tak gitu.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

19 Responses to Duit Raya RM400

  1. nak duit raya jugak please!;p hehe.. duit rm20 memang gaya ala duit saidina!

  2. Sya Isya says:

    oh Zaid baby, tak nak bagi Sya duit raya ke?. hik2

  3. fazrol says:

    nak duit raya dari zaid…
    tapi utk anak aku laa… he ehe..

  4. Dadan says:

    Banyak juga duit raya zaid….boleh bagi tidak…hehehe

  5. eyriqazz says:

    yeey,zaid nak kasi duit raya…

  6. sharinginfoz says:

    agak2 yang RM50 tu siapa yang akan dapat ya, anyway saya lebih kurang juga kot tapi tukar lebih sikit termasuk untuk anak sekolah

  7. huda says:

    wah wah
    bestnye pakcik Zaid nak kasi duit raya 🙂

  8. Oh! budu says:

    banyaknya spend duit raya tahun ni.hehe

  9. Mohd Zaid says:

    niknormasitah > boleh boleh meh beraya rumah zaid.. hihi

  10. Mohd Zaid says:

    Sya Isya > sya boleh meh la beraya rumah aku nanti..

  11. Mohd Zaid says:

    fazrol > utk anak-anak boleh je bro.. nanti beraya lah rumah zaid..

  12. Mohd Zaid says:

    Dadan > boleh je bro.. tapi untuk 18 thn kebawah ke haha

  13. Mohd Zaid says:

    eyriqazz > boleh je bro.. tapi untuk anak bro je hihi.. nanti dtg la beraya rumah zaid ye..

  14. Mohd Zaid says:

    sharinginfoz > rahsia hihi..

  15. Mohd Zaid says:

    huda > huda tak bleh.. dah bosar haha..

  16. Mohd Zaid says:

    Oh! budu > alhamdulillah ada rezeki lebih tahun ni.. hasil dari blogging 🙂

  17. huda says:

    eleh. badan je besar. jiwa muda lagi. kihkihkih ;>

  18. Mohd Zaid says:

    Huda > haha macam2 yek

  19. I have read so many articles or reviews regarding
    the blogger lovers however this article is in fact a good article, keep it up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *