Monthly Archives: August 2012

AXE Anarchy Island Getaway

Hoyey!! memang seronok bercinta ni kan.. maklumlah bila bercinta semuanya bagaikan kita yang punya. Buat salah pun jadi betul maklumlah tengah hot bercintalah katakan. Kalau nak kekal bahagia bercinta sehingga ke jinjang pelamin, setiap pasangan tu perlulah saling hormat menghormati … Continue reading
Posted in Iklan | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 15 Comments

Buku Belajar Jawi Bersalib

Buku ini adalah buku yang baru anak buah aku beli. Masa beli dalam plastik lagi so tak dapat la nak belek-belek dulu baru beli. Niat nak biar anak buah aku belajar pandai walaupun dia belum pandai membaca dan mengeja. Sampai … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , | 12 Comments

The Need for Speed with Michelin Pilot Experience

Kat bawah ni adalah gambar kereta aku… tak lah selaju mana pun tapi cukup untuk bawa aku kehulu-kehilir sampai sekarang. Masuk tahun ni dah 6 tahun aku pakai kereta ni dan satu pekara yang buat aku suka bawak kereta adalah … Continue reading

Posted in Iklan | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Ingat Hari Jadi Ingat Hari Mati

Ketinggalan zaman tul aku ni. Panik jap 2-3 hari ni sebab lesen memandu akan mati (tamat tempoh). Menggagau jap cari Pejabat Pos untuk buat renew lesen. Dah lah 2-3 hari ni semua pejabat tutup sebab raya. Dari semalam tak dapat … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , | 4 Comments

Kan Seronok Kalau Kampung Jauh

Tiap-tiap Aidilfitri mesti beraya kat KL dan Kajang. Jarak antara rumah aku dan rumah nenek cuma 10minit perjalanan. Masa kecik dulu selalu berangan dapat beraya jauh macam orang lain. Sebelum raya dah beli tiket bus tiket keretapi tiket kapal terbang … Continue reading

Posted in Diriku | 2 Comments

SMS Hari Raya Daripada YB

Baru-baru ni aku dapat 3 SMS ucapan Selamat Hari Raya daripada 3 YB yang amat aku kasihi dan hormati. SMS diterima daripada YB Dr. Che Rosli (PAS & PR Hulu Langat), Tan Sri Khalid Ibrahim (Kerajaan Selangor) dan Dato’ Sri … Continue reading

Posted in Macam-Macam, Politik | Tagged , , , , , , , , , | 1 Comment