SHARE

Memang gempak gila lah diorang ni. Bertempat di South Gate Building di Osaka Station City terdapat satu tarikan yang sangat owsem kepada para pengunjung disini. Sebuah papan air pancut yang direka oleh Koei Industry dimana papan air ini akan mengeluarkan air dan membentuk seperti jam digital dan seni corak bunga yang telah diprogramkan dalam komputer melalui imej gambar. Memang anazing kan? ada saja idea diorang ni buat untuk menarik perhatian pengunjung. Rasanya berapa ramai orang yang terlepas train disebabkan semata-mata nak tengok seni air pancut ni selama 5-10 minit haha..

Jom tengok video owsem air pancut ni..