Aku Insan Biasa

Air Pancut Yang Serius Amazing

dalam OMG oleh

Memang gempak gila lah diorang ni. Bertempat di South Gate Building di Osaka Station City terdapat satu tarikan yang sangat owsem kepada para pengunjung disini. Sebuah papan air pancut yang direka oleh Koei Industry dimana papan air ini akan mengeluarkan air dan membentuk seperti jam digital dan seni corak bunga yang telah diprogramkan dalam komputer melalui imej gambar. Memang anazing kan? ada saja idea diorang ni buat untuk menarik perhatian pengunjung. Rasanya berapa ramai orang yang terlepas train disebabkan semata-mata nak tengok seni air pancut ni selama 5-10 minit haha..

Jom tengok video owsem air pancut ni..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

4 Comments

  1. rasanya,dekat sini lah kissing scene hana and jun dlm drama love rain tu.cantiknye tempat dia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Koleksi Mutiara Kata

Sehari baca satu mutiara kata.. ye sebenarnya mutiara kata ni boleh buat
Kembali Ke Atas