Air Pancut Yang Serius Amazing

Memang gempak gila lah diorang ni. Bertempat di South Gate Building di Osaka Station City terdapat satu tarikan yang sangat owsem kepada para pengunjung disini. Sebuah papan air pancut yang direka oleh Koei Industry dimana papan air ini akan mengeluarkan air dan membentuk seperti jam digital dan seni corak bunga yang telah diprogramkan dalam komputer melalui imej gambar. Memang anazing kan? ada saja idea diorang ni buat untuk menarik perhatian pengunjung. Rasanya berapa ramai orang yang terlepas train disebabkan semata-mata nak tengok seni air pancut ni selama 5-10 minit haha..

Jom tengok video owsem air pancut ni..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in OMG and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Air Pancut Yang Serius Amazing

  1. sweetkurma says:

    yer lah sangat2 cantik dan creative

  2. hanaz says:

    rasanya,dekat sini lah kissing scene hana and jun dlm drama love rain tu.cantiknye tempat dia.

  3. Mohd Zaid says:

    Sweetkurma > diorang ni ada je benda creative kan..

  4. Mohd Zaid says:

    Hanaz > oh yeke.. Mesti cerita tu bestkan ada babak kat sini. Teringin zaid nak pegi sini kalau ada duit nanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *