SHARE

Serius aku tension giler dengan iklan yang melambak kat Youtube sekarang ni. Baru je nak tengok 2-3 video pastu iklan lagi. Kekadang naik bosan dan malas dah tengok video kat Youtube lagi. Bukan tak boleh nak letak iklan tapi janganlah banyak sangat sampai menyusahkan orang lain.

Hari ni aku barulah terfikir nak cari plugin untuk block iklan ni. Cari punya cari nasib baik terjumpa satu plugin untuk Firefox “Adblockplus”. Bagus gak addons ni at least dia pergi block semua iklan kat Youtube dan semua website lain haha.. Yang best plugin ni kita boleh disable kat website/blog mana kita nak iklan keluar. So kalau korang dah bosan dengan iklan di Youtube boleh lah cuba plugin ni..

Download : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/

6 COMMENTS

  1. utk chrome tkde ke?
    annoying la iklan2 kat youtube tu. cukup2 la banner kecik kat bawah video tu… nk ada plak iklan kat awal2 video. hurm…

  2. tq adik… nnti akak nk try jugak. akak serabut sebab kids akan menjerit everytime video playlist mereka ada iklan… kelam kabut mak yg tgh msk ni pi betulkan… hihi

  3. kalau iklan dekat awal video aku tak kisah sangat.. aku geram bila iklan tengah sedap layan video tetiba iklan muncul -.-

  4. topo > ehh ada jugak yek iklan kat tengah video?.. aku tak pernah kena lagi mungkin aku hanya tengok video 10-20minit je kot.. kalau yg sejam tu mungkin ada selit iklan kat tengah2.. tp skrg dah tak nampak iklan2 tu lepas aku install plugin ni.

LEAVE A REPLY