Block Iklan Di Youtube

Serius aku tension giler dengan iklan yang melambak kat Youtube sekarang ni. Baru je nak tengok 2-3 video pastu iklan lagi. Kekadang naik bosan dan malas dah tengok video kat Youtube lagi. Bukan tak boleh nak letak iklan tapi janganlah banyak sangat sampai menyusahkan orang lain.

Hari ni aku barulah terfikir nak cari plugin untuk block iklan ni. Cari punya cari nasib baik terjumpa satu plugin untuk Firefox “Adblockplus”. Bagus gak addons ni at least dia pergi block semua iklan kat Youtube dan semua website lain haha.. Yang best plugin ni kita boleh disable kat website/blog mana kita nak iklan keluar. So kalau korang dah bosan dengan iklan di Youtube boleh lah cuba plugin ni..

Download : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com