Orang Kajang Memang Terbaik!

Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Seluruh Malaysia Tahun 1433H/2012M

dalam Uncategorized oleh

Paar sucht Sie in Darmstadt Sumber Gambar : Google.com

cach lam cac to Salam kepada semua pembaca blog Mohdzaid.com tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan 1433H dan sampainya waktu umat Islam seluruh dunia menunaikan Rukun Islam yang ke 3 iaitu Berpuasa pada bulan Ramadhan. Semoga perjalanan Ramadhan pada tahun ini dipermudahkan Allah S.W.T dan sama-samalah kita meningkatkan lagi amal ibadat kepada Nya.

stel zoekt man in Haarlem Berikut adalah senarai Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Seluruh Malaysia Tahun 1433H/2012M sumber dari http://www.islam.gov.my/

intervento per alzare il seno

BIL
NEGERI
ZON
1
MELAKA
MELAKA
2 JOHOR
3 PERAK
4 SARAWAK
5 SABAH
6 TERENGGANU
7 KELANTAN
8 SELANGOR
9 PAHANG
10
WILAYAH PERSEKUTUAN
11
WILAYAH PERSEKUTUAN
LABUAN
12
PERLIS
PERLIS
13 NEGERI SEMBILAN
14 KEDAH
15
PULAU PINANG
PULAU PINANG
** Sumber: Pengurusan Fatwa, Jakim

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Dah Berapa Bulan?

Dengar tajuk macam orang dok bertanya dah berapa bulan mengandung pulak kan.
Placeholder

Blog dah bersawang

Assalamualaikum… lama gilers kan aku tak menghapdet blog ni. Kekangan bz bekerja
Kembali Ke Atas