Percutian Singapura – WiFi Percuma

Satu masalah aku bila pergi melancong ke luar negara adalah susah untuk mencari talian internet. Tetapi tidak di Universal Studios Singapore kerana disini terdapat banyak WiFi percuma yang disediakan untuk para tetamu kesini. Jika anda makan atau minum di gerai berdekatan USS anda bolelah meminta katalaluan WiFi yang disediakan oleh gerai tersebut atau boleh terus menggunakan wifi RWS yang sangat laju secara percuma.

WiFi RWS disediakan khas untuk tetamu Universal Studios Singapore. Kawasan yang paling clear internet wifi ni sekitar pintu masuk USS dan kawasan SI-FI .. Jadi kalau ke sini dan ingin cek email ke nak check in Foursquare ke boleh la guna ye..

20120711-164544.jpg

Okey kepada sesiapa yang nak melancong ke Singapura boleh la tengok link-link dibawah ni sebagai rujukan korang. Kalau ada sebarang pertanyaan bolehlah komen atau email kat aku ye.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Percutian, Tips and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.