Percutian Singapura – WiFi Percuma

izcedek iz nožnice v nosečnosti Satu masalah aku bila pergi melancong ke luar negara adalah susah untuk mencari talian internet. Tetapi tidak di Universal Studios Singapore kerana disini terdapat banyak WiFi percuma yang disediakan untuk para tetamu kesini. Jika anda makan atau minum di gerai berdekatan USS anda bolelah meminta katalaluan WiFi yang disediakan oleh gerai tersebut atau boleh terus menggunakan wifi RWS yang sangat laju secara percuma.

pilula aumento peniano WiFi RWS disediakan khas untuk tetamu Universal Studios Singapore. Kawasan yang paling clear internet wifi ni sekitar pintu masuk USS dan kawasan SI-FI .. Jadi kalau ke sini dan ingin cek email ke nak check in Foursquare ke boleh la guna ye..

couple cherche femme a Saint-Maur-des-Fossés

20120711-164544.jpg

atlagos himveszo meret

coppia cerca uomo Bologna Okey kepada sesiapa yang nak melancong ke Singapura boleh la tengok link-link dibawah ni sebagai rujukan korang. Kalau ada sebarang pertanyaan bolehlah komen atau email kat aku ye.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Percutian, Tips and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Percutian Singapura – WiFi Percuma

  1. nina says:

    yeay. tima ksh for info ye.

  2. Sya Isya says:

    singgah sekejap je kat USS ritu. ada wifi percuma rupanya. thanks for the info, Zaid 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *