Aku Insan Biasa

Juliana Evans & Shenthy Feliziana Mana Lebih HOT

dalam Macam-Macam/OMG oleh

Salam semua.. lamanya aku tak update blog kan.. sorry bz bebenau sekarang ni. Jangan kata nak update blog, nak reply komen dan nak bukak blog sendiri pun tak ada masa. Ok ok lepas ni aku akan mula rajin balik update untuk korang ye.. harap korang selalulah masuk blog ni okey. Hari ni saja je nak test plugin voting yang baru aku install kat blog WordPress ni.. soalan pertama antara Juliana Evans & Shenthy Feliziana Mana Lebih HOT. Haha soalan tak boleh blah kan?.. tapi ni just vote saja-saja je.. bagi aku dua-dua hot dan best dalam lakonan #Maelambong hari tu..

 

 

Jom vote kat bawah ni.. nak test fungsi plugin vote ni ok ke tak? :)

 


[polldaddy poll=6339144]

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

9 Comments

  1. Assalamu’alaikum. Maaf jika teguran sayaa menyinggung hati tuan blog,

    Jgn share gambar yg taktutup aurat, kita akan turut dpt saham dosa.

    Delete ye. Saya juga manusia, punya khilaf.
    May Allah bless. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas