Juliana Evans & Shenthy Feliziana Mana Lebih HOT

Salam semua.. lamanya aku tak update blog kan.. sorry bz bebenau sekarang ni. Jangan kata nak update blog, nak reply komen dan nak bukak blog sendiri pun tak ada masa. Ok ok lepas ni aku akan mula rajin balik update untuk korang ye.. harap korang selalulah masuk blog ni okey. Hari ni saja je nak test plugin voting yang baru aku install kat blog WordPress ni.. soalan pertama antara Juliana Evans & Shenthy Feliziana Mana Lebih HOT. Haha soalan tak boleh blah kan?.. tapi ni just vote saja-saja je.. bagi aku dua-dua hot dan best dalam lakonan #Maelambong hari tu..

 

 

Jom vote kat bawah ni.. nak test fungsi plugin vote ni ok ke tak? :)

 


[polldaddy poll=6339144]

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com