Anime Pertama Aku


Dari hari tu aku cari orang yang boleh ajar aku buat anime, tapi sorang pun tak sudi nak bantu dan ajar aku.. tak kesah la itu semua sebab hari ni aku happy sangat sebab aku dah berjaya buat anime pertama aku.. yahoooo… cantik tak cantik tak… tak ada apa motif pun anime ni just cuba mencuba je.. aku ni bukanlah pandai melukis pun sebab aku tak ada drawing tablet sebab tu susah nak lukis.. pakai mouse leceh skit.. so apa pendapat korang boleh tak aku jadi pelukis anime suatu hari nanti?… ehh jangan gelak tau at least aku cuba buat dari tak buat apa-apa kan.. kalau hari-hari aku dok godek benda ni siapa tau impian jadi kenyataan.. :P

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged . Bookmark the permalink.