Qiss

20120615-052917.jpg

Qiss anak buah aku yang paling manja dengan pakngah dia. Tak sabar nak tunggu dia pandai berjalan. Nanti dah pandai jalan boleh la ikut pakngah pergi event blogger. Nanti dah besar mana la tau boleh jadi blogger hebat macam Hanis Zalikha tu kan..

– KEMASKINI VIA IPAD –

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *