Orang Kajang Memang Terbaik!

Update Mac OS X Lion v10.7.4

dalam Tips oleh

live chat room webcam

free online dating for teens  

single chat rooms Hari ni barulah dapat berehat kat rumah puas-puas. Kalau tak tu penuh dengan aktiviti dengan kerja yang melambak yang perlu disiapkan. Time cuti-cuti ni lah baru dapat peluang untuk update blog dan skodeng blog kawan-kawan. Perhhh blog aku ni semakin hari semakin tak ramai orang masuk. Haha.. biasalah dah bersawang, bulan lepas pun hanya 18 entry je aku sempat update.. bulan ni pun tah berapa entry je la mampu aku tulis. Haha tak apa lah bukan nak kejar visitor pun.. janji dapat share tips ke share cerita ke kat visitor pun aku dah happy… btw ramai gak yang sms/call aku tanya pasal percutian yang aku pernah tulis kat blog ni.. OMG maaf ye semua saya bukan agent pelancongan, saya cuma share cerita tentang tempat yang saya pergi melancong je.

par söker par i Mariefred Ok lah hari ni disebabkan hari cuti aku.. aku nak update dan kemaskini semua yang ada dalam Macbook Pro aku ni. Dah macam-macam sampah ada dalam macbook ni tau.. punyalah malas aku nak bersihkan haha.. tadi bila check update rupa-rupanya mac dah keluar version baru iaitu Mac OS X Lion v10.7.4. Rasanya orang lain semua dah updatekan? aku sorang je kot yang masih ketinggalan lagi haha.. Apa yang diorang kemaskini pada update OS X ni?.. tengok nih..

oversikt datingsider  

The OS X Lion v10.7.4 Update includes fixes that:

  • Resolve an issue in which the “Reopen windows when logging back in” setting is always enabled.
  • Improve compatibility with certain British third-party USB keyboards.
  • Addresses permission issues that may be caused if you use the Get Info inspector function “Apply to enclosed items…” on your home directory. For more information, see this article.
  • Improve Internet sharing of PPPoE connections.
  • Improve using a proxy auto-configuration (PAC) file.
  • Address an issue that may prevent files from being saved to an SMB server.
  • Improve printing to an SMB print queue.
  • Improve performance when connecting to a WebDAV server.
  • Enable automatic login for NIS accounts.
  • Include RAW image compatibility for additional digital cameras.
  • Improve the reliability of binding and logging into Active Directory accounts.
  • The OS X Lion v10.7.4 Update includes Safari 5.1.6, which contains stability improvements.

For information about the security content of this update, please visit: http://support.apple.com/kb/HT1222.

 

Okey.. baguslah.. nasib baik lah time aku cuti-cuti 1 Malaysia ni..  boleh la ambik masa untuk update.. kalau tak mau sampai version lain baru aku sempat nak update kot haha.. apa-apa pun kepada korang yang pakai Mac OS sila-sila lah rajin clean cache dan history laptop korang tu.. dan selalu lah check update version ye.. jangan jadi malas cam aku hihi..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Tips Elak Bau Busuk

Tengah hari tadi aku pergi servis kereta kat Proton sebab kereta aku
Kembali Ke Atas