Monthly Archives: June 2012

Juliana Evans & Shenthy Feliziana Mana Lebih HOT

Salam semua.. lamanya aku tak update blog kan.. sorry bz bebenau sekarang ni. Jangan kata nak update blog, nak reply komen dan nak bukak blog sendiri pun tak ada masa. Ok ok lepas ni aku akan mula rajin balik update … Continue reading

Posted in Macam-Macam, OMG | Tagged , , , , | 9 Comments

KOMPAUN TRAFIK DBKL : PERINTAH 8 (3) PERINTAH LETAK KERETA BERMETER 1984

  Tahniah.. Tahniah.. kini aku mempunyai 8 saman tertunggak DBKL.. happy sangat sebab hanya 8 sama sahaja yang direkodkan dalam sistem mereka lepas aku cek saman online DBKL tadi. Sebenarnya aku ada lebih kurang 50 keping saman DBKL atas kesalahan … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Tarian Tor Tor Dan Gendang Mandailing Adalah Warisan Negara

Baru aku tahu yang Tarian Tor Tor Dan Gendang Mandailing Akan Diiktiraf Sebagai Warisan Negara kata YB Rais yang aku baca dalam website Bernama. Padan lah kat twitter petang tadi jadi medan perang memaki hamun dua Negara iaitu Malaysia dan … Continue reading

Posted in OMG | Tagged , , , , | Leave a comment

Anime Pertama Aku

Dari hari tu aku cari orang yang boleh ajar aku buat anime, tapi sorang pun tak sudi nak bantu dan ajar aku.. tak kesah la itu semua sebab hari ni aku happy sangat sebab aku dah berjaya buat anime pertama … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged | 4 Comments

Qiss

Qiss anak buah aku yang paling manja dengan pakngah dia. Tak sabar nak tunggu dia pandai berjalan. Nanti dah pandai jalan boleh la ikut pakngah pergi event blogger. Nanti dah besar mana la tau boleh jadi blogger hebat macam Hanis … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Tips : Beli Online Tiket Universal Studios Singapore (USS)

Ramai yang dah tahu yang aku akan pergi bercuti ke Universal Studios Singapore (USS) hujung bulan ni. Ramai juga tanya kat aku dah beli tiket ke belum sebab banyak respond yang aku dapat diorang suruh beli tiket awal takut bila … Continue reading

Posted in Percutian, Tips | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 45 Comments