Foto Bersama Intan Ladyana

 

Rasanya ni kali kedua kot aku jumpa Intan Ladyana. Lama tak dengar cerita dia ni kan.. atau aku je yang dah lama tak tengok tv.. huhu sama je lah tu. Apa pun Intan Ladyana ni bagi aku memang berbakat besar dalam bidang lakonan. Memang masa mula-mula dia berlakon aku tengok dia ni ada potensi untuk maju kehadapan. Agaknya apa projek terbaru dia kan?.. ermm mungkin ada kot filem yang bakal keluar tak lama lagi. So kita tunggu je la..  BTW siapa lelaki baru belang oren tu yek?.. macam secocok je kan mereka berdua? hahahahahaha… ntah-ntah lelaki dalam gambar tu hero filem kot?.. tak lama lagi keluar wayang korang jangan tak pergi tengok ye.. gerenti kebabommm…

 

PS : Tolong jangan salah faham.. lelaki baju belang oren tu adalah pemilik blog ini.. saja je nak usik-mengusik.. 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *