33 Foto – We The Kings & We Are The In Crowd

Khas untuk pembaca blog Mohdzaid.com yang juga peminat We The Kings & We Are The In Crowd. Nah ada 33 keping gambar diorang yang terbaru diambil petang tadi di DoubleTree Hilton Kuala Lumpur untuk tontonan semua. Amacam Juliet-Juliet semua.. mesti korang jeleskan? haha jangan jeles-jeles.. korang layan je lah gambar diorang ni ye.. 🙂 apa-apa pun diorang ni memang peramah dan perangai giler-giler.. best layan..

 

 

 

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 33 Foto – We The Kings & We Are The In Crowd

  1. nadira says:

    was this at doubletree hotel?

  2. Mohd Zaid says:

    nadira > yup .. kat doubletree hilton KL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *