Orang Kajang Memang Terbaik!

Kenal Mak Mah?

dalam Uncategorized oleh

russisk kontaktannonse

povečanje prsi  

vjezbe za povecanje spolnog organa Siapa yang tak kenal dengan Mak Mah atau nama sebenarnya Ruminah Sidek? kalau korang tak kenal maka korang bukanlah seorang yang suka dengan cerita-cerita melayu yang best kat TV tuh. Aku memang dah lama teringin nak bertemu dengan Mak Mah sebab aku bangga ada seorang lagenda dalam industri perfileman negara kita ni.

site de rencontre gratuit 38 Dari gaya Mak Mah ni yang sentiasa senyum buat aku terpesona dengan seorang anak wayang tersohor satu ketika dulu. Mak mah ni memang peramah tau orangnya. Walaupun dah berusia hampir 65 tahun tapi dari yang aku lihat mak mah ni masih bertenaga dan sihat. Apalah rahsianya kan?.. lupa pulak nak tanya mak mah hari tu. Mak mah ni banyak berlakon filem tapi semuanya watak pelakon pembantu dan artis jemputan. Tapi yang meninggalkan kesan sampai hari ni adalah cerita Anak Bapak dan Jangan Pandang Belakang. Ingat lagi tak dialog “bawaklah kawan kau tu masuk rumah, buroknya muka kawan kau tu..” haha.. cerita seram JPB tu memang bagi aku lakonan terbaik mak mah lah.. apa-apa pun aku happy sangat sebab dapat abadikan gambar aku dengan mak mah kat dalam blog ni.. semoga mak mah sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki sehingga ke akhir hayat ya.

bilder på dejtingsida  

Lakonan Mak Mah (Ruminah Sidek)
2012 : Eee…Hantu!!!!! – (Pelakon Pembantu)
2012 : Momok Jangan Cari Pasal – (Artis Jemputan)
2011 : Suatu Malam Kubur Berasap – (Pelakon Pembantu)
2011 : Tolong Awek Aku Pontianak – (Artis Jemputan)
2011 : Senjakala – (Pelakon Pembantu)
2010 : Jangan Pandang Belakang Congkak 2 – (Pelakon Pembantu)
2010 : Magika – (Pelakon Pembantu)
2009 : Momok The Movie – (Pelakon Pembantu)
2009 : Skrip 7707 – (Pelakon Pembantu)
2009 : Sifu & Tongga – (Artis Jemputan)
2008 : Antoo Fighter – (Artis Jemputan)
2008 : I’m Not Single – (Artis Jemputan)
2008 : Pensil – (Pelakon Utama)
2008 : Congkak – (Pelakon Pembantu)
2007 : Jangan Pandang Belakang – (Pelakon Pembantu)
2004 : Puteri Gunung Ledang – (Pelakon Pembantu)
1990 : Mira Edora – (Pelakon Pembantu)
1968 : Anak Bapak – (Pelakon Pembantu)
1968 : Gerimis – (Pelakon Pembantu)

 

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Dah Berapa Bulan?

Dengar tajuk macam orang dok bertanya dah berapa bulan mengandung pulak kan.
Placeholder

Blog dah bersawang

Assalamualaikum… lama gilers kan aku tak menghapdet blog ni. Kekangan bz bekerja
Kembali Ke Atas