Aku Insan Biasa

Bungkusan Apa Nih?

dalam Macam-Macam oleh


20120519-082246.jpg

20120519-082216.jpg

Hurray balik keje tadi mak aku hulurkan satu bungkusan. Tak sabar nak buka dan tengok apa isinya. Tapi tak boleh bukak sekarang sebab aku nak tidur. Oh ye lupa nak cakap yang aku baru je balik keje sebab hari ni kerja malam. So petang-petang sikitlah buka bungkusan misteri ni. Agak-agak korang tau tak apa isi kandungan bungkusan ni? Jeng jeng jeng. Aku rasa aku tau tapi nanti la cakap ye.

Update via iPhone.. Choww nak tidoo zzzxxx.,

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas