Bungkusan Apa Nih?


20120519-082246.jpg

20120519-082216.jpg

Hurray balik keje tadi mak aku hulurkan satu bungkusan. Tak sabar nak buka dan tengok apa isinya. Tapi tak boleh bukak sekarang sebab aku nak tidur. Oh ye lupa nak cakap yang aku baru je balik keje sebab hari ni kerja malam. So petang-petang sikitlah buka bungkusan misteri ni. Agak-agak korang tau tak apa isi kandungan bungkusan ni? Jeng jeng jeng. Aku rasa aku tau tapi nanti la cakap ye.

Update via iPhone.. Choww nak tidoo zzzxxx.,

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , . Bookmark the permalink.