Monthly Archives: May 2012

33 Foto – We The Kings & We Are The In Crowd

Khas untuk pembaca blog Mohdzaid.com yang juga peminat We The Kings & We Are The In Crowd. Nah ada 33 keping gambar diorang yang terbaru diambil petang tadi di DoubleTree Hilton Kuala Lumpur untuk tontonan semua. Amacam Juliet-Juliet semua.. mesti … Continue reading

Posted in Konsert | Tagged , , , , , , , , , , | 2 Comments

Foto Bersama Intan Ladyana

  Rasanya ni kali kedua kot aku jumpa Intan Ladyana. Lama tak dengar cerita dia ni kan.. atau aku je yang dah lama tak tengok tv.. huhu sama je lah tu. Apa pun Intan Ladyana ni bagi aku memang berbakat … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , | Leave a comment

Siapa Olivia Lubis Jensen

  Bukan senang tau nak jumpa artis Sinetron dan Filem Indonesia ni. Sekali dapat jumpa aku mesti terliur tengok haha.. cewek-ceweknya cantik bangat sih.. ngak bisa aku menahan sebak di dada haha.. bukan aku je yang terliur, ramai je jejaka … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | 5 Comments

Harris Alif – Kisah Yang Terindah

  Sekali sekala jadi wartawan jemputan untuk blog ChillOut.MY ni seronok juga kan.. bukan senang tau nak jadi wartawan ni atau lebih dikenali sebagai wartawan blogger. Kenapa aku cakap wartawan blogger? sebab wartawan blogger ni tak dapat bayaran pun saja … Continue reading

Posted in Review Album (Malaysia) | Tagged , , , , , , , , | 5 Comments

Kenal Mak Mah?

  Siapa yang tak kenal dengan Mak Mah atau nama sebenarnya Ruminah Sidek? kalau korang tak kenal maka korang bukanlah seorang yang suka dengan cerita-cerita melayu yang best kat TV tuh. Aku memang dah lama teringin nak bertemu dengan Mak … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Wisata Semarang Indonesia?

Hoyey.. Hoyey.. Akhirnya terbeli juga aku tiket Airasia ke Semarang Indonesia bulan November ni nanti. Kali ni pergi ke sana dengan x member My Selangor Story sure best dapat reunion balik dengan mereka nanti. Wahh excited pulak aku nak jelajah … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 21 Comments