Kedudukan Terkini Undian DiGiWWWOW Awards

Alhamdulillah lepas buat beberapa promo dan mengajak kawan-kawan semua mengundi hari ini 25 April 2012 10.40PM kedudukan blog Mohdzaid.com di tangga ke 8 dari beribu-ribu blog yang join. Alhamdulillah baru 2 hari mula buat kempen dan ternyata ianya mendapat sambutan hangat. Terima kasih kepada semua kawan-kawan yang sudi vote blog Mohdzaid.com dan teruskan mengundi ya. Aku sangat-sangat menghargai segala undi yang masuk untuk blog ni.  🙂

Sebenarnya agak tak yakin blog mohdzaid.com ni nak menang, yelah aku bukan blogger popular pun. Tengok calon-calon yang top 10 pun dah seriau dibuatnya haha.. bukan calang-calang blogger yang join. Takpe… takpe.. aku cuba je sedaya yang mampu.. menang atau kalah tuhan yang tentukan. So aku hanya berdoa supaya dapat meraih undi setiap hari daripada anda semua. Kalau nak mengundi blog ni boleh ikut step ni.. :- http://www.mohdzaid.com/2012/04/24/nak-minta-tolong-semua-orang.html

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Kedudukan Terkini Undian DiGiWWWOW Awards

  1. redlomo says:

    tahniah.. atas kejayaan anda 2…

  2. shoutvoc says:

    tahniah…keikhlasan berblogging membw kejayaan

  3. Mohd Zaid says:

    redlomo > thanks redlomo.. jangan lupa vote ye..

  4. Mohd Zaid says:

    shoutvoc > thanks shoutvoc jangan lupa vote ya..

  5. sha says:

    tahniah !!! no 8 tu.. kak sha nye blog tak tau nombor bape… mcm mn nk tahu ek?

  6. gnesop says:

    tahniah dan teruskan..
    Sop dah malas nak promok dan minta rakan undi hehehe..
    setakat join jer lah nampak nyer.. heheh

  7. budakserius says:

    Ok dah vote bro.

  8. mia liana says:

    all the best ya… zaid…

  9. Akma says:

    hari ni akak tgk dah naik no 6 dah…baru je vote kamu tadi..hehe

  10. Mohd Zaid says:

    sha > salam kak sha.. thanks ye.. tapi rasanya zaid tak akan menang kot.. ramai lagi lebih layak hihi..

  11. Mohd Zaid says:

    jiaying > thanks ya.. sudah vote u juga .. good luck..

  12. Mohd Zaid says:

    gnesop > terima kasih bro.. saya saja je join.. tapi tak yakin pun boleh menang.. ramai lagi yang layak

  13. Mohd Zaid says:

    budakserius > thanks bro kerana mengundi..

  14. Mohd Zaid says:

    mia liana > salam kak mia.. thanks ye kak.. hope awak menang.. 🙂 zaid saja je join nak mengharap menang tu tak lah kot..

  15. Mohd Zaid says:

    Akma > thanks ye kak akma.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *