Aku Insan Biasa

Kedudukan Terkini Undian DiGiWWWOW Awards

dalam Macam-Macam oleh

Alhamdulillah lepas buat beberapa promo dan mengajak kawan-kawan semua mengundi hari ini 25 April 2012 10.40PM kedudukan blog Mohdzaid.com di tangga ke 8 dari beribu-ribu blog yang join. Alhamdulillah baru 2 hari mula buat kempen dan ternyata ianya mendapat sambutan hangat. Terima kasih kepada semua kawan-kawan yang sudi vote blog Mohdzaid.com dan teruskan mengundi ya. Aku sangat-sangat menghargai segala undi yang masuk untuk blog ni.  :)

Sebenarnya agak tak yakin blog mohdzaid.com ni nak menang, yelah aku bukan blogger popular pun. Tengok calon-calon yang top 10 pun dah seriau dibuatnya haha.. bukan calang-calang blogger yang join. Takpe… takpe.. aku cuba je sedaya yang mampu.. menang atau kalah tuhan yang tentukan. So aku hanya berdoa supaya dapat meraih undi setiap hari daripada anda semua. Kalau nak mengundi blog ni boleh ikut step ni.. :- http://www.mohdzaid.com/2012/04/24/nak-minta-tolong-semua-orang.html

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

16 Comments

  1. tahniah dan teruskan..
    Sop dah malas nak promok dan minta rakan undi hehehe..
    setakat join jer lah nampak nyer.. heheh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas