Orang Kajang Memang Terbaik!

Masih Ada Yang Tak Dapat Hadiah?

dalam Blog oleh

christelijke datingsite 60 20120424-161910.jpg

homse chat norge Pelik gak sebab semua hadiah GA sebelum ni telah aku selamat poskan kepada semua pemenang. Tapi hari ni dapat email dari seorang peserta cakap dia masih tak dapat CD yang dia menang tu.

youforme dating Aduaii macam mana boleh tercicir ni sebab aku memang dah pos hadiah diorang semua. Ni mesti posmen tak dapat kesan alamat dia pastu hadiah tu tah mana-mana lah si posmen tu campak.

bra dejting app Kepada yang masih belum dapat hadiah sila maklumkan kat aku ye aku akan cuba pos balik hadiah yang korang menang.

dating sites with the most members Tapi agak kecewa sikit sebab email sorang pemenang ni cakap hadiah dia tak dapat. Siap ada ayat “demi menjaga nama baik anda”. Apakah maksudnya? Kenapa kalau tak dapat hadiah nak buruk-burukkan nama aku ke?

Gunalah ayat yang sopan sikit kalau tak dapat hadiah silalah email aku. Bukan aku tak kasi hadiah sebab semua yang masuk kontest aku tu semua dapat hadiah. Walaupun terpaksa guna duit sendiri aku tetap kasi hadiah kan..

Rasanya lepas ni aku malas lah nak buat GA lagi. Takut pekara macam ni berulang lagi. Diharap kepada semua pemenang yang masih belum dapat hadiah sila inform aku secepat mungkin ya. Lepas ni aku pos guna pos laju je at least aku boleh track kat mana barang tu dah sampai atau belum sampai.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

6 Comments

  1. Sabar ajelah zaid. Dulu I pun pernah tunggu surat penting lg dr XXXX tp x sampai2.. Last2 I pegi terus ke ofis yg kata dah hantar surat tu. Rupa2nya surat tu return balik ke ofis tu sbb postman x jumpa alamat. Alamat tu x lengkap.. Hahaha.. Cuba refer dgn pej pos lah.. Penerima pun kena bersabar.. Jgn terus wat tindakan melulu…

  2. Ala…Zaid tu kes2 terpencir je. Janganlah makan hati..baik mkn steak ke burger bakor ke..kite bakor je nnt..akeke

    wah..sudah tukar header le..comel gak..hehe

  3. Akma > salam kak .. lama tak jumpa kan?.. hihi tu lah kes biasa je ni.. tak pe zaid dah poskan pun hadiah lain kat pemenang tu.. harap dia berpuas hati lah.. btw zaid akan buat contest baru.. nanti akak join ye hihi..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Jejak Stormtroopers

#Stormtroopers were the elite soldiers of the Galactic Empire. Sebelah tu nak
Kembali Ke Atas