Orang Kajang Memang Terbaik!

WTF : Hanya 3 Rumah Sahaja Boleh Pasang UniFi?

dalam Macam-Macam oleh

women dating older men

single jenter skien  

site de rencontre sérieuse en france Aku betul-betul terkilan dengan perkhidmatan UniFi. Belum pun pasang lagi tapi aku dah betul menyirap dengan mereka. Dari dulu sampai lah hari ni aku tengok kat website mereka yang rumah aku masih belum ada dalam senarai boleh pasang UniFi. Kenapa lambat sangat ye sedangkan dunia dah semakin maju? aku masih lagilah ditakuk yang lama guna Streamyx yang macam siput tu lagi.

chats com webcam gratis Boleh dikatakan seluruh kawasan rumah aku ni sekarang dah selesa boleh hirup udara segar dengan unifi tapi bila check kat rumah aku still tak boleh pasang. Hello walaupun aku tinggal dalam hutan tapi aku masih tak kebulur dengan teknologi terkini lah.

mann søker mann i Trondheim Dah banyak cara aku cuba apply online, apply kat cawangan TM tapi semua permohonan aku kena reject. Alasan mereka bahawa kawasan rumah aku masih tiada dalam senarai UniFi. Tapi bila aku cek online dah ada 3 rumah di taman yang sama telah pasang unifi ni. Takkan rumah aku sebelah rumah mereka masih tak boleh pasang?.. atau Telekom/Unifi ni tak nak aku jadi customer diorang lagi dah?..

Tak pe tak pe.. aku tunggu TIME dotCom sampai kat rumah aku.. lepas tu tak hingin lagi aku pakai Unifi ke Streamyx ke or whatever..  ok lepas ni tolong lah jangan ada sesekali agent TM/Unifi call aku untuk pasang unifi.. bila orang nak tak bagi bila orang dah tak nak nanti tercari-cari. Boleh Blahhh..!! Tension ~ .

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

17 Comments

  1. Sama cam member aku kt Permaisuri ni. Aprtment dia je takda UNIFI, apartment keliling dia semua dah ada. Berlambak lambak dorg bukak payung/meja kaunter untuk register. Kesian kat dia. BTW, last time aku berborak dengan technician yang datang repair connection kt rumah aku. Dorang jangka kan, bila customer cecah 500k, nak start capping. sekarang baru 300k. and dia kata lagi, maybe lambat gak sebab nak dapatkan 300k tu pun dah ambil masa 2 tahun. Apa-apa pun, kalau dia start capping, aku terminate unifi. tengok la.. aku cari balik Streamyx 4mb

    Terbaru >Movie Preview – Berani Punya Budak >Kereta Terbakar di Karnival Auto Tasik Permaisuri >Cek Dari Nuffnang

  2. AH! takkan wayar tak cukup panjang kut! Tapikan, ada unifi mmg best, tengok youtube pun boleh frm TV. hahaha…*nak kena sepak dari zaid ni*

  3. hazman aka species1980 > P1 pun rasanya tak ada kat area rumah saya.. tapi nanti nak cek kat website diorang kalau2 dah ada saya nak try gak.. BTW P1 Fiber plan ni laju ke bro?

  4. msxeroz > lol hahaha.. saja je kan u nak kasi i jelous .. haha.. tak pe tak pe nanti bila i dah pakai unifi i nak ambik pekej paling laju .. hihihih..

  5. budakserius > tu la bro.. tengok member pakai best je.. yang TIME tu tak pernah try tapi ada kawasan yang ada.. kalau tak silap Time dotcom ni boleh connect dengan astro IPTV dan kelajuan dia amat laju gile..

  6. salam…saya dah pakai unifi sudah hpal satu tahun xpenah dapat bil lg dari unifi npe ya….saya baru isi borong unifi online pada 6 hari bulan hari 2,saya cuba cek email saya lum dapat2 lg ….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas