Aku Insan Biasa

Kuala Lumpur Bergoyang

dalam Uncategorized oleh

Serius saya kat office sebentar tadi bergoyang. Ada gempa bumi kat Sumatera katanya. Jadi kami kat mamak sekarang menunggu pihak ofis benarkan kami naik semula ke pejabat dan betul2 confirm selamat.

Tags:

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Dah Berapa Bulan?

Dengar tajuk macam orang dok bertanya dah berapa bulan mengandung pulak kan.
Placeholder

Blog dah bersawang

Assalamualaikum… lama gilers kan aku tak menghapdet blog ni. Kekangan bz bekerja
Kembali Ke Atas