Beli Kamera Lomography Murah

 

Murah memang murah tapi betul ke ini kamera Lomography? kualiti gambar ok ke? harganya hanya RM25.00 termasuk kos penghantaran dan Waterproof Casing. Aku baru je beli satu kat website Milkadeal.com tadi dan pilih design nombor 19 (Flora Family). Sebenarnya nak pilih warna merah tapi nampak macam simple sangat la pulak so fikir punya fikir alah ambik je lah corak-corak sikit haha.. Kamera ni guna kodak filem bukan digital tau.

Yang bestnya nanti bila berendam kat Sunway Lagoon ke kat Sungai Congkak ke boleh bawa kamera ni sekali sebab boleh masuk dalam air. Kualiti gambar tu aku tak kesah sangat sebab kalau aku tak suka nanti boleh bagi kat anak buah aku main pulak haha.. Sekarang ni macam cendawan tumbuh konsep kamera lomo ni keluar kat pasaran. Ada yang mahal ada yang murah. Alasannya sebab kamera lomo ni tak perlu nak edit-edit bagai.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

21 Responses to Beli Kamera Lomography Murah

  1. yadz says:

    ade fikir jugak nak beli satu.. ^^

  2. Datin Tyka says:

    tapi sekarang kan susah nak dapatkan kodak..
    dan dengarnya sudah bankrap..

  3. Mohd Zaid says:

    yadz > beli jangan tak beli hehe.. kat Milkadeal memang murah..

  4. Mohd Zaid says:

    tyka > betul ke tyka kodak susah nak cari skrg? ermmm tu la zaid dah lama tak pakai kamere guna filem ni tu yg tak tau masih ada jual ke tak

  5. esya ouulaa says:

    kau beli siap dgn die punye kodak ke atau
    camera sahaja ??

  6. Mohd Zaid says:

    esya ouulaa > aku beli kamera je tak termasuk kodak..

  7. ummu says:

    ummu pon de beli satu.tapi tak guna lagi.eh sekarang harga film berapa?nanti dah guna share tauu.

  8. Mohd Zaid says:

    ummu > saya punya order tak sampai lagi.. nanti bila dah dapat saya komen..

  9. karipapsayur says:

    amacam lomo? ok ke? Baru je beli jugak dr milkadeal. saje nak ngetest. hehehhe

  10. atie says:

    ade ag x kamera nie ?

  11. Mohd Zaid says:

    karipapsayur > lomo milkadeal.. ermmm menghampakan.. tak best..

  12. Mohd Zaid says:

    atie > ada je jual lagi ni.. cuba cari kat google..

  13. nurul hafizah ahmad says:

    de lgi x kemra nie…

  14. nurul hafizah ahmad says:

    de lgi x kmra nie..

  15. Mohd Zaid says:

    nurul hafizah ahmad > dah tak ada lah.. saya dah pakai 🙂

  16. Miss Seven says:

    lomo nih mcm kamera biasa ea? so, xde usb lah~
    cantik ke kualiti gmba erh? 😀

  17. Mohd Zaid says:

    Miss Seven > Lomo yang saya beli ni yang biasa je.. kalau nak yang berkualiti tinggi harganya pun mahal..

  18. Erin says:

    Stiil available

  19. Erin says:

    Masih ada lagi?

  20. Mohd Zaid says:

    Erin > sudah habis.. maaf ye..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *