Orang Kajang Memang Terbaik!

Beli Kamera Lomography Murah

dalam Macam-Macam oleh

free foreign dating websites

america dating site

mand søger mand I Ølstykke-Stenløse  

women seeking women in Goulburn Murah memang murah tapi betul ke ini kamera Lomography? kualiti gambar ok ke? harganya hanya RM25.00 termasuk kos penghantaran dan Waterproof Casing. Aku baru je beli satu kat website Milkadeal.com tadi dan pilih design nombor 19 (Flora Family). Sebenarnya nak pilih warna merah tapi nampak macam simple sangat la pulak so fikir punya fikir alah ambik je lah corak-corak sikit haha.. Kamera ni guna kodak filem bukan digital tau.

få succes med netdating Yang bestnya nanti bila berendam kat Sunway Lagoon ke kat Sungai Congkak ke boleh bawa kamera ni sekali sebab boleh masuk dalam air. Kualiti gambar tu aku tak kesah sangat sebab kalau aku tak suka nanti boleh bagi kat anak buah aku main pulak haha.. Sekarang ni macam cendawan tumbuh konsep kamera lomo ni keluar kat pasaran. Ada yang mahal ada yang murah. Alasannya sebab kamera lomo ni tak perlu nak edit-edit bagai.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

21 Comments

  1. tyka > betul ke tyka kodak susah nak cari skrg? ermmm tu la zaid dah lama tak pakai kamere guna filem ni tu yg tak tau masih ada jual ke tak

  2. ummu pon de beli satu.tapi tak guna lagi.eh sekarang harga film berapa?nanti dah guna share tauu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas