Orang Kajang Memang Terbaik!

Keputusan Penuh Anugerah Bintang Popular Berita Harian – ABPBH 2011

dalam Macam-Macam oleh

gratis anonym dating Yey akhirnya dah dapat keputusan penuh Anugerah Bintang Popular Berita Harian / ABPBH 2011. Ramai yang berpuas hati atau tak puas hati yek?.. actually bagi aku ok je keputusan ni.. dan diharap tahun 2012 lebih ramai artis baru yang akan memenangi anugerah berprestij ni. Ok kat bawah ni adalah senarai keputusan penuh Anugerah Bintang Popular Berita Harian – ABPBH 2011.

tips til kontaktannonse

chat webcam online

Bintang Paling Popular ABPBH2011 – Aaron Aziz

interracialdating com login 1. Artis berkumpulan/duo popular – Jacqlyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah
2. Artis Baru Wanita Popular – Tasha Shilla
3. Penyampai Radio Lelaki Popular – Faizal Ismail
4. Artis Komedi Wanita Popular – Didie Alias
5. Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat – Dato’ Sheila Majid
6. Pengacara TV Lelaki Popular – Zizan Raja Lawak
7. Artis Baru Lelaki Popular – Johan As’ari
8. Pelakon TV Lelaki Popular – Fizz Fairuz
9. Penyampai Radio Wanita Popular – Farah Fauzana
10. Pengacara TV Wanita Popular – Farah Fauzana
11. Artis Komedi Lelaki Popular – Johan Raja Lawak
12. Anugerah Seri Perak – Dato’ Siti Nurhaliza
13. Penyanyi Lelaki Popular – Hafiz
14. Pelakon Filem Lelaki Popular – Aaron Aziz
15. Pelakon TV Wanita Popular – Fasha Sandha

free christian singles sites 16. Pelakon Filem Wanita Popular – Maya Karin

17. Penyanyi Wanita Popular – Yuna

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

4 Comments

  1. Anugerah Binatang Popular BH yang penuh dengan penipuan. Tiap kali bila Siti Nurhaliza dah kalah mereka ‘create’ satu award khas untuk Siti, nak tunjuk konon Siti masih lagi popular???

    Sudahlah…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas