Angry Birds Di Zaman 80an

Teringat masa kecik-kecik dulu abah aku belikan Gamebox Console. Masa tu harga satu tape video game mahal gile rasanya satu game je dekat RM50-RM100. Jadi sepanjang hayat main satu jenis game je la sampai wujudnya play station. Masa dulu satu tape game tu ada beratus-ratus game jadi boleh lah main sampai puas. Kalaulah zaman 80an dulu ada permainan Angry Birds ni kan best. Aku rasa kalau adalah dulu mau budak-budak tak nak pergi sekolah sebab asik nak main game Angry Birds je.. mungkin video diatas tu sedikit sebanyak gambaran permainan Angry Birds jika wujud di zaman 80an.
 
 

Pandai sungguh diorang buat video ni.. agak-agaknya apa software yang diorang buat yek?.. teringin nak main game Angry Birds ala zaman 80an ni gerenti teringat kenangan manis bermain game sama sepupu sepapat masa kecik-kecik dulu. Kalau game Angry Birds ni wujudlah zaman dulu mau bapak aku kensel beli gamebox. Sebab dia tahu anak dia mesti nanti malas nak belajar haha..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com