Monthly Archives: April 2012

Kedudukan Terkini Undian DiGiWWWOW Awards

Alhamdulillah lepas buat beberapa promo dan mengajak kawan-kawan semua mengundi hari ini 25 April 2012 10.40PM kedudukan blog Mohdzaid.com di tangga ke 8 dari beribu-ribu blog yang join. Alhamdulillah baru 2 hari mula buat kempen dan ternyata ianya mendapat sambutan … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , | 16 Comments

Cari Momok Guna iPad

Haha tak ada kerja nak cari kerja. Aku pernah dengar sebelum ni kalau nak tengok hantu gunakan night cam.. Ntah betul ntah tidak la andaian ni. Macam berani je aku ni kan nak tengok hantu haha. Sekali muncul depan mata … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , | 5 Comments

Masih Ada Yang Tak Dapat Hadiah?

Pelik gak sebab semua hadiah GA sebelum ni telah aku selamat poskan kepada semua pemenang. Tapi hari ni dapat email dari seorang peserta cakap dia masih tak dapat CD yang dia menang tu. Aduaii macam mana boleh tercicir ni sebab … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , | 6 Comments

Guna Bomoh

Pelik aku tengok dengan sikap segelintir masyarakat yang masih mengamalkan ilmu sihir dengan menggunakan bomoh ekspress untuk menjatuhkan dan membalas dendam yang terpahat dihati. Kenapalah mereka ni masih percaya dan mengamalkan ilmu sihir ya? Pelik memang pelik sebenarnya. Kalau tak … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , | 5 Comments

Nak Minta Tolong Semua Orang

  Nak minta tolong semua kawan-kawan Facebook, Twitter, blog, dan semua lah yang sudi untuk mengundi blog Mohdzaid.com di DiGi WWWOW Awards dalam katergori Nuffnang Blogger Of The Year. Terima kasihlah kepasa semua yang sudi vote ye.. sehari boleh vote … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , | 6 Comments

Ayam Penyet Dan Pecal Lele

Dah faveret kita makan ayam penyet dan pecal lele nak buat macam mana. Haha kalau boleh hari-hari nak makan ayam penyet ni tak tau lah kenapa aku gile happy sangat kalau dapat makan kan.. yey baru tahu rupanya sekitar office … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 11 Comments