Orang Kajang Memang Terbaik!

Makan Malam Hari Ni

dalam Diriku oleh

best on line dating sites Minggu ni jadual kerja aku agak padat sikit, biasalah hujung-hujung bulan ni kena siapkan banyak kerja tertangguh. Jadual aku pulak time hujung bulan ni lah banyak OT masuk.. huhu rezeki siapa yang taknak kan?.. satu perkara yang selalu bermain-main dalam fikiran setiap hari kerja adalah pada waktu rehat. Bila time break je mesti aku dan kawan-kawan yang lain tertanya-tanya nak makan kat mana?.. sebenarnya banyak je kedai makan kat area Bukit Bintang, Jalan Imbi dan Berjaya Times Square ni tapi biasalah kerja kat kawasan Golden Triangle ni harga pun sedikit mahal dari tempat lain.

free date site Minggu ni hampir setiap hari aku dan kawan aku Alice makan kat kedai Taste Of Asia, Berjaya Times Square. Kat sini banyak pilihan makanan dari Asia. Ada masakan Melayu, masakan Cina, Masakan India dan macam-macam lagi. Hari ni saja nak test makanan lain pulak. Harga makanan kat sini nak kata mahal sangat pun tak nak kata murah sangat pun tak. Bagi aku kalau dah duduk kat Kuala Lumpur ni harga makanan macam ni dah dianggap biasa dan murah. Kalau tinggal kat kawasan luar bandar tu lain lah.. harga macam ni boleh dikatakan cekik darah pulak.

beste gratis datingsite van nederland  

travestie dating

chat de lesbienne Hari ni saja nak try Cantonese Yee Mee. Harganya RM6.50 tapi untuk staff Berjaya macam aku ni dapat diskaun 10% so harga semangkuk mee ni RM5.85. Bagi aku ni dah kira murah dah.. cuba cari kat tempat lain kat kawasan Golden Triangle ni boleh dapat tak harga macam tu?.. Cantonese Yee Mee ni memang sesuai makan time panas tambah pulak dengan cili potong perhhh.. dah nama orang melayu makan ala Cantonese pun kena makan dengan cili padi haha..

 

 

Yang ni pulak Cat Fish Set A (Ikan Keli Masak Sambal). Harganya RM7.90 termasuk nasi putih, Staff Berjaya dapat diskaun 10% so harga sebenar RM7.10. Memang sedap tapi untuk aku biasa-biasa je sebab aku tak pernah makan ikan keli.. huhu Alice ada pelawa gak rasa tapi aku memang tak suka ikan keli so aku pun tak tahu nak cakap masakan ni sedap gile atau sedap biasa je haha..

 

 

Beruntung sebenarnya makan kat Times Square ni sebab kami staff Berjaya dapat Diskaun untuk semua kedai makan yang ada dalam bangunan ni. Cuma tunjuk staff id dah boleh dapat diskaun. So kalau ada kawan-kawan yang singgah kat BTS ni dan nak diskaun staff boleh la roger2 aku. Kalau aku ada kat office boleh turun jap BTS.. 🙂

 

Memang tak sah kalau makan malam tanpa Chocolate Custard. Yang ni memang makanan kegemaran aku. So inilah makan malam aku hari ni.. sedap dan menyelerakan.. haha.. biasalah orang bujang makan luar je waktu kerja.. kalau dah kawin nanti mungkin boleh jimat banyak. Suh isteri masak je tiap-tiap hari kan..

 

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas