Orang Kajang Memang Terbaik!

Skirting Depan Wira Tercabut

dalam Macam-Macam oleh

dating på mobilen

bakeca a brescia Rasanya ramai yang nampak aku kat tepi parking kereta e@Curve tadi kan?.. mana taknya time nak masukkan coin parking kat sini tiba-tiba skirting depan kereta aku boleh tercabut. Malunya tuhan je yang tahu.. haha kan betul tak aku cakap bulan ni adalah bulan ujian dari Tuhan untuk diri aku.. lepas satu-satu masalah.. hari ni Skirting pulak tercabut. Nasib baiklah adik aku si Uzair pun ada waktu tu kalau tak mau menangis aku sorang-sorang.

man söker par i Kiruna Padan la masa dalam perjalanan rasa semacam je. Ada bunyi benda jatuh masa jalan ingatkan benda lain rupanya Skirting depan ni dah tercabut. Lepas tercabut siap aku langgar lagi sekarang skirting ni dah lembik.. tak tau lah boleh pasang balik ke tak. Kena tanya kedai lah kalau boleh pasang balik. Kalau nak beli baru berapa harga agaknya ye. Mesti mahalkan.. aduhai malas nak fikir pasal benda ni. Banyak lagi masalah yang perlu diselesaikan. So simpan duit dulu pakai je kereta bogel buat masa ni haha..

alternative dating sider  

asian date online free

Aku tak kesah kalau benda ni nak jatuh tapi biarlah jatuh kat rumah ke atau tempat yang tak ramai orang. Ni tak boleh pulak dia nak jatuh time semua orang nak balik lepas tengok wayang. Pastu kat tengah-tengah alam pulak. Hahaha.. aku dalam kereta suruh adik aku pergi ambil tapi hujung skirting ni masih terlekat dengan screw dia. So nak tak nak kena cari alat untuk cabut screw tu. Adik aku tanya dalam kereta aku ada peralatan kecemasan tak? aku cakap ntah.. dan dan aku kena marah kat situ gak.. hhaha… ko hengat aku reti sangat ke pasal kereta? aku reti pakai je lah haha..

 

Nasib baiklah ada si manja aku ni haha.. boleh pulak kan cakap si manja.. ye la aku baru lepas kena marah dengan adik aku pasal aku sepah-sepahkan tools kit kereta. Haha tengok gambar si Uzair tu.. tengah mengomel tapi tangan buat kerja gak.. ahaha siapa tak sayang abang kan?.. nasib baiklah Uzair ada kalau tak aku tak pandai nak buat semua ni…

 

PS : Maaf aku tak pandai pasal kereta… betul ke nama benda tu Skirting ? ke Bumper ? blurrrrreeeedddd !!! 😛

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas