Gambar Bogel Sheila Marcia Ketika Sarat Mengandung Tersebar

Gambar telah di Blurr kan.. :)

 

Aduhai apa nak jadi dengan manusia zaman sekarang ni kan?.. lepas satu-satu masalah yang timbul. Tapi kat seorang artis Indonesia ni dia sendiri yang cari masalah. Lepas tersebar gambar sexy (nakal) Sheila Marcia ni kat internet nama dia boleh dikatakan hangat juga. Lepas ni banyaklah lagi tawaran berlakon yang dia dapatkan. Yelah selalunya lepas timbul gosip dan kontrovesi hangat mesti nama seseorang tu naik mendadak. Tapi kalau boleh biarlah dapat gosip yang baik-baik.

Sheila Marcia kalau sesiapa yang tak kenal beliau merupakan seorang finalis GADIS Sampul tahun 2004 dan bintang sinetron “Anugerah” yang pernah ditayangkan kat TV9. Sebelum ni pernah tersebar gambar dia tak pakai seluar kat internet tapi hari ni gambar bogel dia tengah sarat mengandung dan suaminya Kiki pula tersebar.

Nasihat aku kepada semua manusia. Janganlah sesekali rakam gambar bogel korang tak kesah la untuk tujuan peribadi ke atau apa-apa tujuan sekalipun sebab perbuatan ini tak baik langsung. Kalau dah tersebar kat internet siapa yang susah? diri sendiri gak yang susahkan?..

 

Sumber : http://artis.inilah.com/read/detail/1843425/wow-sheila-marcia-foto-polos-saat-hamil-tua

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com