Orang Kajang Memang Terbaik!

Terima Kasih Kepada Semua Yang Sudi Membantu

dalam Diriku oleh

nätdejting personlighetstest Alhamdulillah. Syukur sangat-sangat sebab ada yang sudi membantu dikala kami dalam kesusahan. Tak tahu nak cakap macam mana lagi sebab aku sangat terharu rakan-rakan blogger turut bersimpati atas apa yang terjadi pada aku dan keluarga baru-baru ni. Banjir Oh Banjir Rumah Aku Masuk Air  menyebabkan banyak harta benda musnah, tapi itu semua tak penting sebab harta benda boleh dicari ganti.

teen dates Syukur sekali lagi sebab aku dan keluarga selamat dari banjir lumpur yang hampir menenggelamkan rumah. Segala yang terjadi semua ini ada hikmahnya betul tak? Apa yang kita rancang dan kalau itulah ketentuhan yang Allah nak Dia akan laksanakan. Kita sebagai hambanya haruslah berdoa, sentiasa mentaati segala perintahNya dan meninggalkan segala laranganNya.

sites de rencontres 100 gratuit Terima kasih tak terhingga kepada Eyriqazz.com dan Madammondoq.com kerana sudi membantu dengan membuat entry khas untuk saya di blog mereka. Terima kasih tak terhingga juga kepada semua yang sudi membantu dari segi wang ringgit dan tenaga yang anda sumbangkan kepada kami. Semoga Allah akan sentiasa merahmati dan memurahkan rezeki anda semua hendaknya. Amin.

katholieke datingsite gratis  

kvinna söker par i Arboga

http://www.eyriqazz.com/2012/03/mangsa-banjir-rakan-blogger-perlukan.html

http://madammondoq.com/2012/03/kesiannya-rakan-blogger-perlukan-bantuan/

 

 

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

7 Comments

  1. Semoga bro dipermudahkan..InsyaAllah, kami akan bantu sedaya kami…. Saya pernah hidup susah…Ayam n durian adalah makanan mewah masa kecil2…Sedikit sebanyak boleh faham pengalaman bro ini….

    May Allah Bless u and ur family….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas