Orang Kajang Memang Terbaik!

Selamat Pengantin Baru Amy

dalam Diriku oleh

kvinna söker par i Lund

dating för gifta Selamat pengantin baru buat abang sepupu aku Amy yang dah diijab kabulkan di rumah keluarga perempuan ahad lepas. Tahniah amy akhirnya kawin juga kau ye. Setelah sekian lama kita orang menanti akhirnya sepupu sulung kami kawin gak. Rezeki kau amy dapat isteri orang kampung gak. Nak balik beraya pun dekat je.. jimat kos pengangkutan dan lain lain.  Kalau korang semua nak tahu dulu masa aku kecik-kecik aku mengaji al-Quran dengan emak pengantin perempuan ni. Dengan mak dialah aku belajar mengaji kalau tak sampai sekarang tak khatam lagi hehe..

par søker par i Otta  

christian dating sites in canada

site de rencontre avec femme Apa-apa pun semoga kau dan isteri kekal sampai ke anak cucu dan ke akhir hayat. Minggu depan belah rumah pengantin lelaki pulak. Huh tak sabar nak jadi penanggah. Seronok sebenarnya kawin kat kampung ni boleh eratkan silaturrahim dan bersosial dengan orang-orang kampung. Maklumlah aku ni dah lama tak balik kampung walaupun kampung cuma mengambil masa perjalanan 30 minit je dari rumah aku hehe..

Yang aku suka kalau kawin ada show silat.. ala kalau kawin pun bukan orang lain yang bersilat.. waris-waris aku gak.. haha.. sebenarnya show silat ni hanya untuk memeriahkan majlis je.. dan boleh dikatakan dah jadi adat keluarga kami setiap perkahwinan mesti ada silat.. teringin gak aku nak tunjuk bakat tapi malulah.. hehe bukan bakat silat tapi taekwondo lah.. boleh?

 

betul ke kalau kawin dengan orang jawa diorang balik duit untuk kanak-kanak? dan kalau kalau simpan duit tu dalam dompet boleh buat ibu duit?.. aku malas nak percaya tapi betul ke yek?

 

Orang yang paling happy aku lah.. sebab dapat makan nasi minyak pengantin.. lama oo tak makan nasi minyak.. agak-agaknya bilalah aku boleh jamu korang nasi minyak pulak kan?.. haha lambat lagi kot sekarang ni tak tak mampu lagi .. nanti lah bila ada rezeki dan dah sampai seru korang jangan risaulah aku pasti jemput korang semua hehe..

 

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas