Perbezaan iPad Terbaru dan iPad 2

Berikut adalah perbezaan iPad terbaru iPad 3 / iPad HD. Bagi aku Apple gagal membawakan pembaharuan besar dalam iPad terbarunya. Banyak spesifikasi yang digembar-gemburkan gagal menarik perhatian orang ramai.

Adakah iPad terbaru ini akan mendapat sambutan orang ramai? Atau peminat Apple sedia ada akan berubah kepada tablet atau tab dari syarikat lain?

Kalau aku sendiri aku mungkin tidak akan membeli iPad terbaru ni sebab tiada apa yang menarik perhatian aku pun. Korang macam mana?

Harga Yang Ditawarkan (Anggaran)

$499 16GB (RM1500)
$599 32GB (RM1800)
$699 64GB (RM2100)

20120310-114922.jpg

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Perbezaan iPad Terbaru dan iPad 2

  1. mommy nana says:

    Belek juga features baru dan specs new iPad ni. Tak minat sangat. Kalau die hard fan Apple product, sure beli punyer. Teringin nak dptkan 7.7 Galaxy tab. Berangan dulu. Haha. 🙂

  2. Mohd Zaid says:

    mommy nana > dulu zaid memang nanti-nantikan ipad ni.. tapi bila tengok features dia baik ambik tablet samsung..

  3. hcpcs codes says:

    I agreed with Mohd Zaid. Thank You!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *