Punah Hati Rumah Banjir

20120308-075116.jpg

20120308-075011.jpg

Live update. Rumah saya banjir. Sekarang ni tak tahulah rumah macam mana. Kami tak dibenarkan balik sebab air terlalu dalam. Tawakal je lah. Yang penting sekarang dah sehelai sepinggang. Semua harta benda dah rosak.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Punah Hati Rumah Banjir

  1. Damn. Harap damage tak teruk sangat. Erm, tabahkan hati k.

  2. Bean Moreno says:

    sabar eyh zaid…ada hikmah tu

  3. msxeroz says:

    GOSH~ sekelip mata saja.. mesti semalam hati degup degup..tak dapat tidur lena.. Semoga ini semua berlalu dan tuah datang menggolek selepas ini. =) smilez k…

  4. Mohd Zaid says:

    Jen > thanks ye komen.. skrg ni memang saya tabahkan hari.. mungkin ada hikmah yg tuhan nak tunjuk..

  5. Mohd Zaid says:

    Bean > thanks ye.. yup tuhan sedang menguji hambanya ini. Insyaallah ada hikmah disebaliknya..

  6. Mohd Zaid says:

    Msxeroz > betul tu.. saya tak dapat tidur lena sebab hujan tak berhenti masa tu.. last2 rumah bannjir teruk..

  7. budakserius says:

    Huh.truk gak zaid.x per2 sbr2.

  8. Mohd Zaid says:

    budakserius > memang teruk pun..

  9. I’m really enjoying the design and layout of your blog.
    It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit
    more often. Did you hire out a designer to create your theme?
    Fantastic work!

  10. I’m curious to find out what blog system you happen to be using?
    I’m having some minor security issues with my latest site and I would like
    to find something more safeguarded. Do you have any solutions?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *