Aku Insan Biasa

Punah Hati Rumah Banjir

dalam Macam-Macam oleh

20120308-075116.jpg

20120308-075011.jpg

Live update. Rumah saya banjir. Sekarang ni tak tahulah rumah macam mana. Kami tak dibenarkan balik sebab air terlalu dalam. Tawakal je lah. Yang penting sekarang dah sehelai sepinggang. Semua harta benda dah rosak.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

10 Comments

  1. GOSH~ sekelip mata saja.. mesti semalam hati degup degup..tak dapat tidur lena.. Semoga ini semua berlalu dan tuah datang menggolek selepas ini. =) smilez k…

  2. I’m curious to find out what blog system you happen to be using?
    I’m having some minor security issues with my latest site and I would like
    to find something more safeguarded. Do you have any solutions?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas