Punah Hati Rumah Banjir

20120308-075116.jpg

20120308-075011.jpg

Live update. Rumah saya banjir. Sekarang ni tak tahulah rumah macam mana. Kami tak dibenarkan balik sebab air terlalu dalam. Tawakal je lah. Yang penting sekarang dah sehelai sepinggang. Semua harta benda dah rosak.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , . Bookmark the permalink.