Apple iPad 3 – Saksikan Pelancarannya Secara Live Streaming


Credit : http://www.ustream.tv

Pastinya ramai yang dah tertunggu-tunggu kemunculan terbaru Apple iPad3 ni kan? 7 Mac 2012 tarikh keramat bagi pelancaran Apple iPad 3 / iPad HD yang akan dilangsungkan di Yerba Buena Center for the Arts Theater di San Francisco. Itu waktu di San Francisco, kalau di Malaysia waktunya adalah Khamis 8 Mac 2012 jam 2 pagi (GMT +8).

Adakah iPad 3 ni bakal menjanjikan kepuasan kepada para pelanggannya?.. adakah ianya bakal menjadi produk terbaik Apple dari iPad 1, iPad 2? apakah perbezaan yang bakal dikeluarkan oleh Apple dalam iPad 3? Ramai yang percaya bahawa kali ini Apple akan menampilkan kekemasan pada iPad 3 dan kelebihan pada skrin HD Retina Display serta kepantasan processor. Mungkin juga iPad 3 bakal dilengkapi dengan Siri?..  Kita nantikan saja beberapa jam dari sekarang..

So kalau ada yang nak tengok live streaming tu esok boleh bookmark link ni ye… Just sharing kalau korang nak tengok live gak. Agak-agaknya berapa harga iPad 3 ni nanti kalau jual di Malaysia yek?..

 

Lihat waktu pelancaran ditempat anda. Klik gambar untuk besarkan..

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to Apple iPad 3 – Saksikan Pelancarannya Secara Live Streaming

  1. muazfaris says:

    wah, siap ada live streaming, tak pernah tau plak..slalu aku tgk kat utube je..hehe

  2. myvitrd says:

    wah siap ada siaran langsung lagi.. katanya ipad HD.. mesti lagi canggihkan

  3. Herman Tan says:

    wah ada live streamingnya..
    bisa nonton disini donk 🙂

  4. tips says:

    dah 13,490 views tu… 🙂

  5. best2 ..mesti tgk ni

  6. Chill says:

    wahhh menarik nih.. kena berjaga lah malam ni 🙂

  7. Mohd Zaid says:

    Chill > Ya memang kena tengok nanti.. jangan lupa berkunjung ke sini ye

  8. Mohd Zaid says:

    Zarul Umbrella > Salam bro.. yup mesti tengok.. saya pun dah tak sabar nak dapatkan iPad 3 aka iPad HD ni.. tapi tah bila lah rasanya nak sampai kat Malaysia kan..

  9. Mohd Zaid says:

    tips > yup memang dah ramai view sejak dari semalam.. harap-harap malam ni server diorang tak down lah kan..

  10. Mohd Zaid says:

    Herman Tan > hai Herman, terima kasih kerana sudi berkunjun ke blog saya. Dan selamat menonton pelancaran iPad 3 nanti ya

  11. Mohd Zaid says:

    muazfaris > sekali sekala kita tengok live pulak kan..

  12. Mohd Zaid says:

    muazfaris > Sekali sekala kita tengok live pulak…

  13. budakserius says:

    ipad baru keluar.ipad lama turun harga .masyuk2.

  14. Mohd Zaid says:

    budakserius > yup masa ni lah nak borong ipad lama hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *