Orang Kajang Memang Terbaik!

Apple iPad 3 – Saksikan Pelancarannya Secara Live Streaming

dalam Macam-Macam oleh

www afroromance com interracial dating


dating a married man Credit : http://www.ustream.tv

anmeldelser af dating sider Pastinya ramai yang dah tertunggu-tunggu kemunculan terbaru Apple iPad3 ni kan? 7 Mac 2012 tarikh keramat bagi pelancaran Apple iPad 3 / iPad HD yang akan dilangsungkan di Yerba Buena Center for the Arts Theater di San Francisco. Itu waktu di San Francisco, kalau di Malaysia waktunya adalah Khamis 8 Mac 2012 jam 2 pagi (GMT +8).

dating sider for unge gratis Adakah iPad 3 ni bakal menjanjikan kepuasan kepada para pelanggannya?.. adakah ianya bakal menjadi produk terbaik Apple dari iPad 1, iPad 2? apakah perbezaan yang bakal dikeluarkan oleh Apple dalam iPad 3? Ramai yang percaya bahawa kali ini Apple akan menampilkan kekemasan pada iPad 3 dan kelebihan pada skrin HD Retina Display serta kepantasan processor. Mungkin juga iPad 3 bakal dilengkapi dengan Siri?..  Kita nantikan saja beberapa jam dari sekarang..

dating sites for So kalau ada yang nak tengok live streaming tu esok boleh bookmark link ni ye… Just sharing kalau korang nak tengok live gak. Agak-agaknya berapa harga iPad 3 ni nanti kalau jual di Malaysia yek?..

 

Lihat waktu pelancaran ditempat anda. Klik gambar untuk besarkan..

 

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

14 Comments

  1. Zarul Umbrella > Salam bro.. yup mesti tengok.. saya pun dah tak sabar nak dapatkan iPad 3 aka iPad HD ni.. tapi tah bila lah rasanya nak sampai kat Malaysia kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas